Kumaş Yırtılmaları Ve Teslimat Gecikmeleri

Kumaş Yırtılmaları Ve Teslimat Gecikmeleri
19 Kasım 2024 15:48

Capilon Mobilya Elvankent şubesinden aldığım mobilyalarla ilgili sorunlar yaşıyorum. Yeni evliyim ve 5 buçuk ay önce teslim edilen koltuklarımda sürekli kumaş yırtılmaları oldu. Bu durumu sürekli bildirdim ve gelip tamir ettiler. Sonunda kumaşta sıkıntı olduğunu kabul edip koltukları alıp götürdüler. 21.10.2024 tarihinde alınan koltuklarımın 1 hafta 15 gün içinde teslim edileceği söylendi, ancak 29 gün oldu ve hala getirmediler. Bu hafta cumartesiye kadar teslim edileceği söylendi fakat bugün aradığımda haftaya cumartesiye ertelendiği belirtildi. Mağdurum ve sadece koltuklar değil, diğer mobilyalarımda da sorunlar var. Yatağımda da sıkıntılar var ve her yeri kırılıyor, değişimini talep ediyorum. Hiçbir şeyden memnun değilim.

26 Kasım 2024 10:14

Asla bir cevap bile alamıyoruz sizi şikayet etsek ne yazar insanları umursamıyorsunuz bile böyle bir satış yetkilisi kurum sahibi ben hayatımda görmedim müşteri memnuniyetini elde edecek hiçbir çabanız yok koltuklarım 1 buçuk ay oldu hala gelmedi erteleyip duruypsunuz bunun için mahkemeye de başvuracağım beni zor durumda bıraktınız.

Hasarlı Koltuk Teslimatı Ve Olumsuz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Rüzgrhavva
04 Eylül 2025 17:01

17 Temmuz 2023 12:15
Capilon Mobilya Mobilyayı Teslim Etmiyorlar
Funda sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 17:50