Canta_hanzade (Instagram) Sosyal Medya Üzerinden Satış Yapan Sayfa Hakkında Şikayet

28 Mart 2024 18:021.204

Çanta Hazade adlı Instagram sayfası yanıltıcıdır. Yabancı sayfalardaki ürün resimlerini kullanarak pazarlama yapmakta ve çantalar satmaktadır. İade hakkımız bulunmasına rağmen iade işlemi gerçekleştirilmiyor. Değişim için ek ücret talep edilmektedir. Kendilerine dava açtım. Burada yazıyorum ki herkes bu sayfanın yanıltıcı olduğunu bilsin.

Mürvet
Benzer Şikayeti Var
31 Aralık 2024 19:40

Merhaba bunlara ait bir adres vs var mı elinizde Tüketici Hakları'na gittim adres vs istediler işlem yapmadılar

Gamze
Benzer Şikayeti Var
20 Temmuz 2024 11:25

Merhabalar bana da aynısı yapıldı çözüm bulabildiniz mı peki

Canta_hanzade (Instagram) Çanta Satın Alma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

13 Eylül 2024 11:141.201

Instagram'dan hanzade çanta isimli bir hesaptan çanta aldım. Çanta fotoğraftaki gibi değil değişim istedim 180 TL istedi...

1 Destek

16 Nisan 2024 18:221.035

Çanta_hanzade ( Instagram) istediğim çantayı yollamadılar üstüne bir de aynısı gelmiş dediler ve iade olmadığını değişim...

22 Kasım 2024 01:571.208

Instagram sayfasında canta_hanzade sitesinden çanta siparişi verdim. İstediğim çanta yerine farklı çanta gönderildi. Wha...