Çankaya Belediyesi Geri Dönüşüm Atıklarını Toplamıyor

09 Temmuz 2024 17:00

Çankaya'da yer alan bir mimarlık ofisinde çalışmaktayım. Ofis olarak yıllardır geri dönüşüm atıklarımız, Çankaya Belediyesi ya da belediyenin anlaşmış olduğu geri dönüşüm firmaları tarafından ofisimizden alınmaktaydı. Son aylarda belediyenin anlaşmalı olduğu şirketten geri dönüş alamamamız sonucunda Çankaya Belediyesi ile iletişime geçtim. Tarafıma belediyenin anlaşmalı olduğu yeni bir firma bilgisi verilmedi ve ofisimizden geri dönüşüm atıklarının alınmasına yönelik talep oluşturuldu. Oluşturulan talebe ise mesken ve iş yerlerinde atık alımı yapılamamakta olduğu cevabı verildi. Aynı belediyenin kağıt atıkları ücretleri karşılığında almaya yönelik mahalle aralarında gezen geri dönüşüm arabaları varken ve ofis olarak geri dönüşüm atıklarımızı ücret talep etmeden vermek istediğimizde ki yıllardır belediye ya da anlaşmalı olduğu firmalar tarafından bu yapılıyorken belediye tarafından böyle bir hizmet sunulmadığını duymak çok şaşırtıcı. Yaşamakta ve çalışmakta olduğum Çankaya Belediyesi'nin önceden sağlamış olduğu bu hizmeti artık neden sağlamadığını öğrenip bu hizmetin tekrar sağlanmasını talep etmekteyim.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi'nin Bahçe Atığı Hizmetinde Süreklilik Ve İletişim Sorunu

11 Ekim 2025 14:55