Cangas LPG Ve Otomotiv Sistemleri Pişmanlığım Arabamı Bozdular

25 Mayıs 2024 10:16

10 ay önce cangas merkez'in önerisi ile c3 Aircross aracıma master direkt LPG takıldı. Perişanım, araç enjektör patlattı. Takarken motor garantisi veriyoruz demişlerdi, ancak inkar ettiler.

Aracın garantisi çöp oldu. Sorun olunca görüştüğüm mühendis işten çıktı yalanı ile geldiler. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bana zararları 53.000 lira oldu.

25 Mayıs 2024 10:09

2023 model c3 aircroos 1.2 130 HP aracıma cangas firmasının önerdiği cangas master direkt LPG sistemi takıldı önceleri hiç tasarruf yapmadı buna inandırmak için yanıma usta alarak NİĞDE'DEN Kayseri'ye git gel yaptık LPG hariç düz yolda sıcak havada hiç istop etmeden km de 1 lira benzin yaktı sonra araç LPG ye bağlı arizalar verdi cangas hiç yardımcı olmadı

25 Mayıs 2024 10:14

Araç arizaya geçince LPG sistemini sökme kararı aldık aracın garantisi bitti motor arızası verdi sökülen LPG sistemini yok parasına almak istiyorlar vermezsen kendin sat dediler kime satacaksam bir firmaya nasıl güvenilmez onu gördüm

25 Mayıs 2024 10:19

Halbuki ben ilk müracaat ettiğimde motor garantisi devam ediyor dediğim de bana hiç sorun değil bizim ürünün 2 yıl boyunca garantisi var aynı şekilde motora da biz garanti veriyoruz 2 yıl da bir şey olmadığında Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz dediler şimdi inkar ediyorlar

Cangas LPG ve Otomotiv Sistemleri Renault Megane 2021 Model 1.3 Tce 140 HP Aracıma Cangas Marka LPG Kiti

17 Temmuz 2024 17:09
Mazhar sonuçtan hiç memnun değil

Cangas LPG ve Otomotiv Sistemleri Cangas LPG Arızaları

08 Mayıs 2024 21:36
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG İle Motor Arızası Ve Garantide Belirsizlik

Bilal