Ramazan sonuçtan memnun değil

Candycasino Oyunlar Hiçbir Şekilde Kazandırmıyor!

18 Temmuz 2024 09:32

Candycasino, bu site bildiğimiz casino alanındaki oyunlar klon. Hiçbir şekilde casino oyunları kazanç vermiyor veya sağlayıcı ile böyle anlaşmışlar. Milyarlar yedirdim, bana mısın demiyor. Bir kez bonusa bile düşmüyor. Satın alma yapsak da 1000 lira satın almaya 6 lira kazanç veriyor. Bir değil, iki değil, günlerdir, aylardır bu siteye karşı hiçbir çekim alamıyorum. Kupondan kazanç sağlıyoruz. 5000 lira slota girdiğim gibi 5001 olmadan, onu geçtim, 1 tane büyük kazanç vermeden bitiriyor. İnsanların ocağını söndüren sitedir.

06 Ekim 2024 22:31

Candycasino resmen oyunlar hile var hiçbir şekilde kazanç görmedim hep yiyor hep yiyor oyunlar çok sıkıntılı girmeyin bile hesaba ara kazanç bile almak imkansız çok zor hizmet zaten 0 kopyala yapıştır yapmak call ekipleri ilgisiz alakasız özellikle masal diye personel cevap dahi vermiyor bir daha asla girmeyeceğim bu siteye

07 Eylül 2024 22:46

Bu sitenin kötü olduğu şikayetlerde bir tane iyi yorum bile yok Gerçekten oyunlar rezil klon site kendileri ayarlamışlar sağlayıcıya fazla para verip bizlere hiçbir şekilde kazandırmıyor 20 defa 2000 attım hiç birinde yükselmedi bile bakiye bu kadar rezil oyunları olan bir site görmedim muhatap olacak kimse yok arama istiyorum tarafınıza arama yapılmamaktadır diyor

Candy Casino'da Kazanç İmkansızlığı

12 Mart 2025 17:33
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Candycasino'da Sürekli Kaybeden Oyuncu Deneyimi

03 Nisan 2025 23:17
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 13:08

Kazancım Ödenmedi, Hesabım Bloke Edildi

05 Eylül 2025 12:47
kazancim-odenmedi-hesabim-bloke-edildi-2.jpg
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
16 Haziran 2025 21:15