Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Candan Mühendislik Hayal Kırıklığı Sosyal Medyayı Çok İyi Kullanıyor.

16 Nisan 2024 12:41

Aracıma Lovato Türkiye Türkiye obd 2 LPG montajı yaptırdım. Montaj yapılıp bitene kadar ilgi alaka çok güzel. Aracım 3000 km sonra motor arıza ışığı yaktı. Y***** beyin bu konu ile ilgili mağdur olanlarla alakalı hiç yoksa 10 tane videosu vardır. İşte tüpten dolayı motor arıza lambası yanmaz biz çözeriz biz hallederiz diye. Maalesef Candan Mühendislikte kendi yaptıkları işin arkasında durmadılar kendileri bakmak yerine başlarından savıp, neymiş katalizör tıkalıymış diyerek direk egzoz ustasına yönlendirdiler. Kendi yönlendirdikleri usta da katalizörün tıkalı olmadığını söyledi. Candan Mühendislik sosyal medyayı çok iyi kullanarak reklam yapmış bir yer maalesef. İnsanları mağdur ediyorlar İstanbul da arıza için usta araştırdığım da sanayi de herkes biliyormuş abi sizde mi onların tezgahına düştünüz dediler. Sonuç olarak Candan Mühendislik tamamen hayal kırıklığı.

16 Nisan 2024 16:07 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba geçmiş olsun cep numaranızı alabilir miyim arkadaşlarımız size dönüş yapsınlar.

16 Nisan 2024 17:24

İki kez Kocaeli'nden servisinize geldim başınızdan savdınız sağ olun bu saatten sonra gerek yok. Sayenizde Kocaeli bölgesinde Candan Mühendisliği duyan LPG ustaları araca bile bakmıyor namınız Gaziantep e kadar yürümüş. En kötü Ankara ya gidip Lovato Türkiye Türkiye Türkiye Türkiye'nun resmi distribütörü Damla LPG de baktıracağım.

16 Nisan 2024 19:17
16 Nisan 2024 21:33

Sizin durumu anlamak istememe gibi bir probleminiz var. Sizin kendiniz katalitik konvertöre bakıp tıkalı olup olmadığınız tespitini yaptığınıza dair videolarınız var başka yere yönlendiriyorsanız neden video çekiyorsunuz böyle çözeriz böyle ederiz diye. Gelelim benim katalitik konvertöre sizin yönlendirdiğiniz egzozcu arkadaş fiziki olarak söküp baktı tıkalı olmadığını söylediğini yazmış olmama rağmen siz hala hiçbir şey yapmadan düşünerek katalitik konvertör tıkalı olduğunu yazabiliyorsunuz. Düşünerek arızayı tespit etmenizde taktire şayan. Sadece Kocaeli değil İstanbul sanayisi de, Ankara sanayiside, Gaziantep sanayiside sizin nasıl iş yaptığınızın canlı şaitleri. İnşallah yetkili distribütörler ve dürüst esnaflar sizler daha fazla insanları mağdur etmeden gerekli adımları atarlar.

Gökmen
Gökmen

Bende Gaziantep ten geldim. Tamda hazırlandım Candan mühendisliğe gidecektim ki... Şu an gerçekten tekrar düşünmem lazım. Bunca kötü yorumlardan

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 18:41

Candan Mühendislik Aracımın Sorunlarına Çözüm Bulunamadı

18 Ağustos 2024 22:49
Çagatay sonuçtan hiç memnun değil

Candan Mühendislik Sibop Lar Yanık

25 Ağustos 2023 23:52