Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

CAMPUS EDU Work And Travel Programı

31 Ekim 2023 09:46

Merhaba Campus Edu Danışmanlık Şirketi ile work and travel programında anlaştık. Bana gittiğimde her şeyi kendilerinin halledeceğini, benim yapmam gereken bir şey olmayacağını söylediler. Ardından vize alma dönemi başladı ve ondan 1 ay önce bana vizeleri biz alamıyoruz siz alacaksınız dediler. Diğer arkadaşlarımla konuştuğumdaysa farklı şirketlerin hiç böyle yapmadığını, tersine onların hiçbir şeye ellemediklerini öğrendim. Neyse dedim yapacak bir şey yok. Vize alamadım ve bütün hayallerim suya düştü. Campus edu beni sürekli oyaladı. Belki tekrardan açılır boşluklar oluyor vs diyerek. Ben yine bekledim. Birkaç gün sonra ben programı iptal etmek istediğimi söyledim. Beni tekrardan oyaladılar ve iş seçimi yap en azından pratik olur sana dediler. Ben oyun yaptıklarının farkındaydım işe seçildim ancak bana verdikleri formu doldurup imzalamadım. Eğer ben onu imzalasaydım benden 1000 küsur dolar kesinti yapacaklardı. Aklınca çok zekiler :) Vize alınamaması durumunda ne yapılacağı hakkında herhangi bir madde de sözleşmede yer almıyordu buna rağmen beni Temmuz ayının ortasına kadar yani 4 ay kadar beklettiler ve belki kesinti olmaz bekle dediler. Ve benden 500 dolar kesinti yaptılar :) Ben campus edu tarafından inanılmaz mağdur edildim. Danışmanla muhatap olma şansınız hiç yok. Canı ne zaman isterse size o zaman yazıyor. Campus edu ile vakit kaybetmeyin. Bir de her zaman üste çıkabiliyorlar haklı olduğunuzu savunmayın. Kesinlikle kimseye tavsiye etmeyin. Ve campus edu'dan ricam benim 500 dolar kesintimi iade etmeleridir

31 Ekim 2023 12:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
Fevzi
Fevzi
31 Ekim 2023 15:22

Verdiğiniz danışmanlıkları burada belirtebilir misiniz? Ben ortada bir danışmanlık göremiyorum çünkü. Danışmanınıza ne zaman yazsam günler sonra cevap veriyor. Yazdığınız bir form için benden 500 dolar mı kesinti yapıyorsunuz?500 dolarlık bir danışmanlık yapsaydınız ben neden gelip buraya yazayım? Demek ki ortada anormal bir durum var. Belgelerimin incelenmesini ve bu durumun derhal düzeltilmesini istiyorum.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Campus Edu Work And Travel İçin Kayıt Oldum, Ancak Hizmetleri Çok Kötü

02 Ağustos 2023 14:15
Campus Edu Work And Travel İçin Kayıt Oldum, Ancak Hizmetleri Çok Kötü
Şebnem sonucu yetersiz buldu

CAMPUS EDU Work And Travel İade Gecikmesi Ve Belirsizliği

Şebnem
13 Kasım 2023 00:30
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Campus Edu Ücret İademi Alamıyorum

Ramazan
10 Ağustos 2023 21:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ulaşılmaz Firma: Mağduriyet Ve İade Talebi

24 Aralık 2024 12:23
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 20:29