Kıbrıs Lefkoşa Campus Cyprus Yurdu

25 Temmuz 2024 17:26

Merhabalar, kızım Kıbrıs Lefkoşa'da Campus Cyprus öğrenci yurduna Şubat'ın son haftası giriş yaptı ve 30 Mayıs'ta çıktı. Yurda girerken verilen oda ücretini 3 aylık peşin ve depozitosunu ödeyerek girdi. Odası 2 kişilikti ve odaya girişte odada bir kişi yılın başından beri kalıyordu ve sınıf arkadaşıydı. Kızım çıktıktan sonra oda arkadaşı kalmaya devam etti. Yurdun WhatsApp hattına defalarca yazmama ve aramama rağmen zorla cevap veriyorlardı. Sonrasında zar zor ulaştığımda bize parayı iade edemeyeceklerini, odanın klozetini kırdıklarını, elektrik aksamlarının arızalandığını, dolabın içinde sorun olduğunu ve televizyonun çalışmadığını söylediler. Oysaki bunların hepsi benim kızım girerken vardı ve bu sorun oda arkadaşı tarafından idareye söylendiğinde kaporanızdan kesilmeyecek denmiş. Merak ettiğim, toplasan 3 ayın tamamında konaklamadan çıkan kızım bu kadar şeyi yapmakla suçlanıp nasıl parası iade edilmez? Ayrıca yurdun web sitesinde birçok öğrenci aynı şeyden şikayetçi. Elimde ses kayıtları mevcut, oda arkadaşının anlattıkları ve annesinin teyidi. İlk girişte anlata anlata bitirilemeyen yurttan maalesef ki kötü bir sonuçla çıktık. Aradığımızda sürekli görevlilerin değiştiğini öğreniyoruz. Özok University öğrenci kenti Ltd.'den şikayetçiyim. Biz çocuklarımızı Hatay'dan deprem bölgesinden ne zorluklarla yolladık, bu muamele çok çirkin oldu. Bu konuda hukuki hakkımı kullanıp ne gerekiyorsa yapacağım.

10 Temmuz 2024 21:36
lefkosa-campus-cyprus-cok-kotu-bir-yurt-isletmesi-1.pdf
Bayhan sonuçtan hiç memnun değil

Campus Cyprus Yurdunda Depozito İadesi Ve Hizmet Sorunları

03 Ekim 2025 21:27

13 Ağustos 2024 09:48

Campus Cyprus Yurt Yönetimi Ve Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar

18 Temmuz 2024 19:41
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
25 Ağustos 2023 15:11