10 Temmuz 2024 21:36

''Kıbrıs Lefkoşa'da bulunan campus cyprus isimli öğrenci yurduna çocuklarınızı göndermeyiniz''.
Geçen yıl kızım Lefkoşa'da bulunan Bahçeşehir üniversitesini kazandı. Fotoğraflardaki estetiğe inanarak ve WhatsApp tan bize gönderilmiş olan bilgilere güvenerek peşin ödeme ile kızımı bu yurda yazdırdım. Odada tek ısınma ve soğutma kaynağı olan klima kızım odaya yerleştirildiğinde arızalı idi. En azından odasının değiştirilmesini talep etmeme rağmen bunun mümkün olmadığı ancak ödediğim paranın üzerine ikibin küsur USD ödersem tek kişilik odaya geçebileceği söylendi. Kızımın yurda girişinden aralık ayının başına kadar klimayı ne ısıtmaya ne de soğutmaya kullanamadı. Kızım oda arkadaşı ile birlikte sıcakta pişti; soğukta sıcak su torbası ile ısındı. Paranın ödemesinden sonra ne telefonlara çıktılar ne de yazışmalarımıza doğru dürüst cevap verdiler. Sözde her hafta temizlik yapılacaktı; yapılmadı. Her saat başı ücretsiz servis kalkacaktı; birçok kez kalkmadı. Yemek bölümü yüksek fiyatlara rağmen yetersizdi. Yurttan sene sonunda ayrılmak istendiğinde depozito olarak ödemiş olduğumuz 6000.- tl para iade edilecekti. Üzerine yatıldı. Ödeme yapılmadığı gibi bir de çocuklara bir şey talep edilmeyeceğine dair evrak imzalatmışlar. Es cümle campus cyprus isimli yurda çocuklarınızı yatırmayın. Tatlı canınızı ve gözünüzden sakındığınız evladınızı üzmek istemiyorsanız yapmayın. Bu yalanlarla bizim gibi iyi niyetli insanları yanıltan ve suistimal eden kurum içerisindeki tüm çalışanlara; K***** beyinden, F**** hanımına H****** hanımından bu yurdun patronu olduğu iddia edilen M******** beyine, bizden fazla aldıkları her bir kuruş için, sağlamakla yükümlü oldukları ve ödememiz karşılığı taahhütte bulundukları hizmeti vermedikleri ve bize yaşattıkları sinir harbi için sizi Allah'a havale ediyorum. Hak etmeden almış olduğunuz her bir kuruşu hastane parası yapınız inşallah.

lefkosa-campus-cyprus-cok-kotu-bir-yurt-isletmesi-1.pdf

Arma
Arma

Gürsel bey yaptığınız yorumlara sonuna kadar katılıyorum, bu konuda idari ve hukuki vurdumduymazlık içindeler ve çok rahatlar, t. C. Vatandaşı olarak bu mağduriyetin cezasız kalmaması için her yere bilgilendirme geçiyorum arıyorum bu hak gasplarının önüne geçmek için mücadele ediyorum.

25 Temmuz 2024 17:26

13 Ağustos 2024 09:48