07 Aralık 2024 22:50

06.12.2024'de Mersin'de bulunan Çağrı Pet Kuaför'e Poodle cinsi köpeğimin tıraşını yapması için sabah 9:00'da bıraktım. 2 saat sonra köpeğimi almaya geldiğimde, yüzüne şekil verirken dilini kestiğini söyledi.

Şaka yapıyor sanıp 'İyi, en azından havlamaz' dedim. Fotoğrafta gösterdi. Çizik gibi bir şeydi. Ben de köpeğimin ağzını açıp hemen orada yanında bakmadım diline (benim hatam). Veterinerlik bir şey var mı diye sorduğumda, 'Hayır, gitmeyin, çok büyütürler' dedi. Eve akşam gelip baktığımızda, köpeğimizin dili yılan dili gibi ayrılmış olarak gördük. Şok olduk.

Durmadan yalanıyordu ve göğüs bölgesinde de yanık vardı. Telefonla eşim ağlayarak normal bir şekilde konuştu. Daha sonra WhatsApp üzerinden Poodle grubumuzda paylaştık. Bunun üzerine, oradan görenler bu pet kuaförü arayıp olayı sormuş. Bu şahıs da hesap sorar gibi bizi arayıp 'Niye paylaşıyorsunuz, telefonlarım susmuyor' gibi saçma sapan bir dille hesap sormaya çalıştı.

Örnek olarak da küçükken tıraş oluyormuşuz, atlayıp zıplıyormuşuz, kulağımızı berberimiz kesebiliyormuş gibi saçma sapan savunmada bulundu. Ardından 'Köpek dilini çıkarmasaydı' dedi. Suçu kendinde aramak yerine köpeğimizi suçladı.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bark & Lounge Pet Kuaför Evcil Dostumun Güvenliği Tehlikeye Atıldı

24 Temmuz 2025 03:13
Özgen sonuçtan hiç memnun değil

Köpeğimin Tıraşında Yaşanan Ciddi İhmal Ve Yaralanma

24 Temmuz 2025 14:53
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 17:24
kopegimin-kulak-kesilmesi-ve-ihmal-petzz-kuaforde-buyuk-magduriyet-7.jpg