Ugur sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 16:41

Bwin adında yasal bir bahis sitesinde adıma 750 TL'lik bir iddia oynanmış. Daha sonra kazandığım söylenerek benden 'vergi' adı altında 5.650 TL talep edildi. Fakat para yatırılmadı. Ardından 'banka sigortası' adı altında 15.000 TL istendi. Daha sonrasında bu paranın yarısını yatırırsam hesabıma paranın geçeceği söylendi. Şimdi ise 'banka bekleme parası' adı altında 9.500 TL talep ediyorlar. Anladım ki bu kişiler para yatırmayacak. Bu konuda nereye başvurmam gerektiği hakkında bilgi alabilir miyim?

09 Aralık 2023 16:23

Benimle iletişim sağlayan T**** d*** diye bir kisi

Yorumlar (28)

İslam

Ömer ve sefa kardeş aldığınızı kanıtlayın yüzlerce insan var para alamayan onlarda alsın ben kimsenin adamı değilim siz kimin adamısınız

Ersin
Ersin

Alabildinizmi İslam bey ve Uğur bey mail attığınız yerden paranızı ne tür ödemeler istediler

İslam

Sefa ve Ömer kanıtlayın kardeşim aldığınızı ben size gönderdiğim dekontları gönderirim siz kimin adamısınız o zaman

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim insanları yanlış yönlendirme ve bir çok kişinin vebaline girme neyse sen belli ettin niyetini belli ki bwin sitesinin elemanı sin sana cevap bile verilmesi hata

İslam

Toplamda 63 bin tl param gitti ve ne yapacağımı bilmiyorum ve bu gönderdiğim paralar geri iade edilecek mi

İslam

Metin kardeşim nasıl aldığını kaç para gönderdiğini sana ne kadar gönderdiklerini kanıtla ben dahil herkes alsın parasını o zaman

Şikayeti Çözüldü

Vallahi arkadaşım insana yardım edek dedik insanlar amaçları dışında karalama kampanyası yapmış farklı boyut altında

Murat

Bende paramı aldım mail üzerinden şikayet ettim direk çözüldü İslam kardeş hayırdır sen nasıl alamadın yüzbinler kişi alıyorda sen nasıl alamıyorsun

İslam

Metin bey sizinle nasıl irtibata geçebilirim

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim sen şikayet mail attın mı çözüldü mü çözüm onaylandı ise SWİFT veya başka bir sorunun yoksa ödemen hesabına geçer tıpkı herkes gibi yıllarca bu mail mevcut.

İslam

Egaming Curacao içinde yüzlerce şikayet var ve yasal değiller

Şikayeti Çözüldü

Yasal olmadığını veya olduğunu önce Google yaz gör kardeşim

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim bu gibi durumda Egaming Curacao Lisans mail at [email protected] mail adresi direk at şikayet et lisansı oradan alıyorlar çünkü. Mecbur ödeyecekler

Murat

Sefa kardeş bu belli ki site elemanı İslam denen şahıs ben akşam gördüm herkes teşekkür etmiş mail altına yorum olarak bu İslam denen şahıs da sıkıntılı biri 15 sene bahis oynarım sorunum direk çözen mail şimdi sizin işleri mi çözmedi

İslam

Benim e mail adresine mesaj yazabilirsin [email protected]

İslam

Metin bey ben kimsenin adamı değilim ve araştırdım yasal değiller onlarda bwin gibi insanlardan sürekli para koparma peşindeler Belli ki siz öylesiniz sizden başka kimse benim paramı verdiler bana yardımcı oldular diye mesaj atmamışlar yüzlerce mağdur var şikayetçi olsalar bile paralarını geri alamayacaklar

Şikayeti Çözüldü

Sen belli ki site adamısın ve dürüstçe hakkı ile çalışanları karalama kampanyası yapmışsın ben Kıbrıs'ta yaşıyorum ben sana nasıl ulaşırım sen söyle ben ulaşayim sana

İslam

Metin bey sizde mi onlarla beraber çalışıyorsunuz çünkü hiç yardımcı olmuyorlar ve onlarda sürekli farklı taleplerde para istiyorlar insanlara yanlış bilgi vermeyin ve daha fazla para kaybetmesinler

İslam

Bana yardımcı olur musunuz sizinle nasıl iletişim kurabilirim

İslam

Metin bey sizinle nasıl irtibat kurabilirim

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim SWİFT kodu uluslararası para transfer kodu sen in kodun yoksa Egaming Curacao ne yapsın güvenilir olmasa buraya binlerce kişi yazar mı şikayet iletin diye ki binlerce sitede formlar da mailleri duruyor

İslam

Hiç güven vermediler sürekli para talep ediyorlar SWİFT kodu parası başka paralar bana bunlardan hiç bahsetmediler

Şikayeti Çözüldü

Hocam güvenilir olmasa binlerce form da siteler de ve en önemlisi benim işlemde paramı almamda yardımcı oldu sen bir kez dolandırı diye herkes mi yapacak şaka misin

İslam

Metin bey ben dediğiniz yere mesaj attım ama onlarda sürekli para talep ediyorlar siz nasıl çözdünüz sorunu

İslam

Nasıl yapacağım bilgi verir misin

Ugur

Vergi parası istiyor göndersem paramı öderler mi Bilgi verebilir misiniz

Ugur

Nasıl olacak ulaştım evrak ve para istiyorlar

Malik sonuçtan memnun değil

Bwin İade İstiyorum

Malik
29 Ekim 2024 23:03
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
26 Temmuz 2023 17:42
Sümeye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeye
06 Ekim 2023 01:42