Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Diş Ağrısı Beni Mahvetti

09 Mart 2024 20:31

Büyükçekmece ağız ve diş sağlığı merkezinde Doktor K**** E**** 10 gün önce kanal tedavisi, dolgu yaptı. Şu an dişim çok ağrıyor duramıyorum ağrısı kulağıma, çeneme ve başıma vuruyor. Özel bir yere muayene olmaya gittim. Röntgen çektiler kanalı kısa yaptığı için altta bakteri kalmış o ağrı yapıyor dediler. İşlem başarısız tekrar kanal yapılmalı fakat dişinizi kaybetme olasılığınız var çekebiliriz de dediler. Canımın acımasına mı yoksa uğraştığıma mı üzüleyim. Bir dişi bile yapamayan doktor. Yazıklar olsun

25 Mart 2024 12:31

1 ay olacak ağrıları antibiyotik ve ağrı kesiciyle durdurdum. Fakat şu an dişimde hassasiyetlik var bir şey yemek istediğimde ağrı yapıyor. Tekrar yaptıracağım dişi. Özel hastanelerde 5 Bin tl para istiyorlar. Maddi manevi zarara uğradım. :(

26 Haziran 2024 18:43

3 ay sonra tekrar şiddetli bir ağrı yaptı antibiyotik ve ağrı kesiciyle 1 hafta içinde ağrımı durdurabildim. Büyükçekmece ağız diş sağlığı merkezine tekrar gittim dişin çekilmesi impillat yapılması gerek biz burda tekrar başka bir işlem yapamayız dediler. Hakkımı helal etmiyorum

Büyükçekmece ADSM Devlet Hastanesi Pişmanlık

08 Eylül 2024 19:47

Kanal Tedavisi İçin Yönlendirme Eksikliği Mağduriyet Yarattı

24 Eylül 2025 09:51
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 14:49

Büyükçekmece Ağız Ve Diş Sağlığı Memnun Kalmama