Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesi (Samsun) Özel Sigortamdan Yararlanmadım

26 Aralık 2023 10:23

Doktor ***** ve sekreteri eliften şikayetçiyim. Doktora ilişki sonrası kanama şikayetiyle gittim. Kendisi benim önceki ameliyatımla ilgili tanı yazarak yasal hakkim olan özel sigortamdan yararlanmamamı sağladı.

Ayrıca yanındaki sekreterde halkla ilişkiler görevlisi e*** beyi arayarak çaktırma öznur hanıma diyerek konuşma yaptı. Hepsini duydum. Resmen yalan beyanla muayene hakkımı elimden alıp, beden 775 TL muayene parası istiyorlar.
Asla bu parayı ödemeyeceğim ve bana yapılan bu davranıştan dolayı yasal haklarımı arayacağım. Doktor muayene tanımı eski hastalığımla bağlantılı yazıyor. Sekreter yalan beyanlarla konuşuyor. Asla bu hastaneye güvenim kalmadı. Gerekli mercilere herkese yaşadığım bu deneyimi anlatacağım.
Yasal hakkim olan muayenemi alamazsınız elimden. Bu hastaneden ve yalancı sekreterden ve doktordan şikayetçiyim. Benim özel sigortam olduğu halde muayene formuna başka tanı yazıp muayene hakkımı kullandırtmıyorlar resmen benden fazladan para almak için. Asla ödeme yapmayacağım, asla ve yasal yollarla hakkımı arayacağım.

13 Şubat 2024 11:16 (Şikayetten 1 ay sonra)

Kıymetli Misafirimiz Öznur Hanım ; Öncelikle yaşadığınız olumsuz tecrübeden dolayı üzüntülerimizi ifade etmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

23 Şubat 2024 11:16
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Fertillife Afyon Hastanesi Özel Hastanede Yaşanan Muayene Ve İletişim Sorunları

12 Şubat 2024 11:14

Medipol Sağlık Grubu Haksız Konsültasyon Ücreti Ve Kötü Muamele!

07 Şubat 2025 17:05

23 Ağustos 2023 14:55