Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Şehir Hastanesi Kaba Kadın Doğum Doktoru

21 Haziran 2023 17:22

Bu sabah gebe olarak sağlık ocağına tahlil vermeye gittim, kan tahlili verdim ancak idrar tahlili yapamadıkları için Bursa Şehir Hastanesi kadın doğum acil bölümüne yönlendirildim. İdrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle başvurdum çünkü bir önceki tahlilimde bu sonuç çıkmıştı.

Bursa Şehir Hastanesi kadın doğum acilinde o sırada görevli olan doktor ***** ***** ***** alttan muayene yapmak istedi ve ben de reddettim. Bunun üzerine çok kaba bir şekilde 'burada sen karar veremezsin ne yapılıp yapılmayacağını, imzanı at çık, kalabalık yapma, hadi güle güle, o zaman git poliklinikten randevu al' gibi rencide edici şeyler söyledi.

Sağlık ocağının idrar tahlili yapmadığını söyledim ve ısrarla 'nasıl yapmıyorlar, gayette de yaparlar' gibi şeyler söyleyerek isteğimi reddetti. Şikayetimi bile doğru düzgün dinlemeyip muayeneyi reddettiğim için bu şekilde davrandı.

Bana bu şekilde kötü davranmasını gerektiren hiçbir kabalık yapmadım. Ki doktorlara saygım sonsuzdur ama hasta olarak böyle bir muameleyi hak etmiyorum. İnsani değerlerden yoksun, hastaya karşı merhametsiz bir kişi.

profile profile profile

Bursa Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastaliklari

18 Eylül 2024 11:37
Elisa sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Doktorları

11 Aralık 2023 06:59
Eda sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 22:55