OYAK Burs Başvurusu Adı Altında Yanıltma!

16 Eylül 2024 08:06

Burs başvurusu yaptığım OYAK yardımlaşma vakfı tarafından beni aradılar. Hesabıma M***A**** Garanti banka hesabından 105 TL gönderdiler ve onlara 100 TL geri göndermemi isteriler. Verdikleri Papara elektronik para anonim şirket isimli IBAN'a 100 TL gönderdim. Dekontu istediler. Pazar günü aramaları ve buradaki şikayetleri okuyunca şüphelendim. Papara müşteri temsilcisini aradım. Bana gizlilik altında olacak herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan işlemi kabul etmiyorum. Islak imzam olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil 15 Eylül 2024 itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, kredi başvurusu, kart çıkarttırma banka hesap açma işlemlerini benim adıma yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Benim adıma herhangi bir hesap veya şirket açılmasına izin vermiyorum. Açıldıysa hesapların derhal kapatılmasını talep ediyorum.

Selen
Selen