Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Haksızca Onaysız Çıkış Verilmesi

Burger King Haksızca Onaysız Çıkış Verilmesi
Muhammed
18 Kasım 2023 23:34

Ben TAB Gıda'ya bağlı Burger King'de 64 gün çalıştım. Giriş tarihim 1 Temmuz 2022, çıkış nedenim ise lise eğitimimdi. İşe girerken 2 ay kadar çalışacağımı belirtmiştim ve 4 Eylül 2022'de istifamı yazarak ayrıldım. Restoran müdürüyle herhangi bir sorun yaşamadım ve yüzüme karşı onaylı çıkış vereceğini söyledi. Ancak şimdi tekrar işe girmek istediğimde Burger King'de onaysız çıkış almış olduğumu gördüm ve işe alınmadım. E-Devlet'ten baktığımda çıkış tarihim 7 Ekim 2022 olarak ve çıkış nedeni olarak devamsızlık gözüküyor. İzmir Balçova Selway restoranının müdürünü tekrar aradığımda, kendisinin onaysız çıkış vermediğini ve durumun grup müdürlerinin bir işi olduğunu söyledi. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Düzeltildiği takdirde tekrar işe başlayacağım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Kasım 2023 13:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

“Sayın Misafirimiz, 26913416 Numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğimizi bildirir, Burger King’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

09 Şubat 2024 11:15

Eksik Ödeme Ve İlgisizlik

17 Aralık 2024 14:08

Burger King Haksiz Yere Onaysız Dediler İşsiz Kaldım

23 Mayıs 2024 15:53
Emin sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 11:26
Er Dn sonuçtan memnun değil