Billurlar sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2023 09:07
Billurlar'ın Teşekkür Mesajı
“Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.”

'Progress Ankara' firmasından 23.01.2023 tarihinde şirketimiz için 1 adet Bugass marka Robur ısıtıcı alınmıştır. Alındığı günden bu yana sorunu bitmeyen Robur'u 10 gün önce ısınma amaçlı çalıştırdık. 10 gün çalışan ısıtıcı bir sabah açılmadı ve ekranda 'E4' hata kodu verdi. Servis olan 'Progress' firmasını aradık, bize servisin ne zaman geleceği belli olmadığını söylediler. Dedikleri gibi de yaptılar, 3 gün sonra arayarak zor bulabildik. Gelen teknik servis, üslubu bozuk ve saygısız bir şekilde arkadaşlarımızı azarlayarak konuşmaya başladı. 'Fişi ters takmışsınız, o yüzden çalışmamış! Bizi buraya kadar boşuna getirdiniz, cihaz garanti kapsamında olsa dahi fişi ters taktığınız için 1000 TL servis bedeli yazacağım size. Zaten buraya gelirken ayaklarım geri geri gidiyordu, bilerek geç geldim.' cümlesini kullanmıştır, tüm personel buna şahittir. Konuşması bitmedi, şirket sahipleri hakkında kendi şirketlerinin içerisinde arkalarından, personeli yanında ileri geri konuşarak onur kırıcı cümleler kullandı. Daha önce ne yaşandı bilinmez ama muhtemelen üslup hatası yüzünden bir daha ki sefer kendisinin gelmemesi konusunda telkinde bulunulmuştur. Teknik servisin ters takıldığını iddia ettiği fişin ters takılma olasılığı %0'dır çünkü priz masanın altında ve ters takılamaz. Birazdan da fotoğraflarını atacağım. Kendilerine söylediğimizde 'Alın bu fişi ters takın, size hemen burada nakit olarak 1000 TL ödeyeceğiz.' dediğimizde bize 'Evet, haklısınız, bu fiş buraya ters takılamaz.' dediler. Fakat şirkete döndüklerinde garanti kapsamında olan makineye servis bedeli adı altında fatura kesmişler ve aynı zamanda tuttukları bir servis formu bile yok. Biz bu faturayı kabul etmiyoruz ve sesimizi her mecrada duyurarak hakkımızı arayacağız.

08 Ocak 2024 11:41

Progress firmasından bir yetkili tarafımıza ulaşarak, kesilen faturanın iptalini sağladıklarını ve herhangi bir servis ücreti yansıtılmayacağını belirttiler. Konu ile ilgilendikleri için teşekkür ederiz.

08 Ocak 2024 11:43

Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

08 Ocak 2024 11:44

Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Ferhat
07 Ocak 2025 13:44

Isıtıcı Sorunu İş Kaybına Yol Açıyor

Mesut
19 Şubat 2025 14:52

Koenic Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

Bilal
04 Ocak 2025 11:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 17:50

Zeynep