Ariva Basın İcra Tehditleri Ve Asılsızlığı

12 Eylül 2024 16:36

2019da üniversiteye gelip İngilizce kursu dediler sözleşmeleri okudum ve ona göre satın aldım. 1980 liraydı. Ama her ay icra bilmem ne diye aradılar günü gününe ödememe rağmen. Şimdi 5 sene geçti. Aradılar diyorlar başka bir dosya daha var hiç işlem yapmamışsınız şeklinde. 24bin lira borç var. 34te icraya verilirse falan dediler. Bunlar benim imzamı kullanarak bir şey yapmadıkça böyle bir şey olamaz. Belgede değişmeler yapılmadıkça bu da mümkün değil. Bütün belgeleri sakladım dekont ekran görüntüleri ve asıllarıyla koruyorum. Hele bir icra açsınlar reddi yapıp bakın ben buradaki şikayet yazan herkesi davaya dahil edip bunları kapattırıyorum izleyin Allah'ın izniyle. Devlet artık el atmalı. Instagram profilim M****** Orhan_ yazın böyle bir durumda birlik olalım.

profile profile profile

Yorumlar (14)

Sera

Merhabalar tekrardan iletişime girip aradılar nasıl yol izliyorsunuz iletişime geçer misiniz

Gül
Gül

Merhaba ne yaptınız acaba lütfen iletişime geçer misiniz

Beyza
Beyza

Bende aynı şekilde 2019 yılından beri uğraşıyorum toplu bir şikayet olacaksa bende katılırım iki kere ödeme yapmama rağmen her seferinde başka şeyler çıkıyor

Xhdhjsns
Xhdhjsns

Size nasıl ulaşabilirim acaba

Alaaddin
Alaaddin

Kardeşim UYAP'ta görünüyor mu avukata gittiniz mi

Sema
Sema

Merhabalar bende aynı durumdayım. Avukat arkadaşlarım ile konuşuyorum takipteyim ama ailemi ve iş verenimi arayıp hesap bloke etmeden, icra dan bahsedip huzur bozuyorlar ve sonu bir türlü gelmiyor. Ortak bir yol izlenecekse beni de dahil edin. Sema_ br0 Instagram hesabım

Sera

Benimle iletişime geçer misiniz bende şikayetçi olmak istiyorum

Gamze
Gamze

Bu konu hakkında size danışmak istiyorum. İstek attım kabul edebilir misiniz?

Ayşe
Ayşe

Bende aynı durumdayım şu an istek attım size kabul ederseniz

Hatice
Hatice

İpeekk_h ınst adresimden ulaşabilirsiniz yardımcı olurum

Ceylan
Ceylan

Merhaba Instagram adresiniz görünmüyor acaba iletişime geçebilir miyiz bu konu hakkında ceylanaslann1 insta adresim

Hilal
Hilal

Bir sonuç aldınız mı dava açtılar mı aynı şekilde bugün beni de aradılar

Açmadılar zaten neredeyse altın anahtarla belgeleri koyuyorum her şeyimi videolu yapıyorum. Siz de öyle yapın. Dekontları çıkartın aynı şekilde.

Sergen
Sergen

Bir netice var mı konu ile ilgili, gelişmeleri bildirirseniz sevinirim. Kardeşime de musallat olmuşlar. 1 defa 15.000 TL ödeme yapmış ve şimdi aradan 6 ay geçti 20 bin tl daha istiyorlar ve icra başlatılmış adliyeden sorgulattığımızda.

11 Aralık 2024 18:06

Ariva Basın Yayıncılık Hakkında