Booking.com İade İstiyorum, Mülk Sahibi Konumu Yanlış Verdi!

Abdullah
29 Temmuz 2024 14:31

10-11 Temmuz'da Paris'te Kuzey Garı'na yakın olsun diye Booking.com üzerinden rezervasyon yaptım. Belirtilen gün ve saatte mülkün olduğu yere gittim. Ancak mülk orada ama sahibi yoktu. Ben de telefon aracılığı ile kendisine ulaştım. Mülk sahibi, konaklayacağım yerin buraya 16 km uzaklıkta bir yer olduğunu söyledi. Ben de oraya gidemeyeceğimi, özellikle Kuzey Garı'na yakın olsun diye burayı tuttuğumu, iki küçük çocuğumla oraya gidemeyeceğimi söyledim. O da dalga geçer gibi 'Aracınız var, gidin.' dedi. Bununla ilgili WhatsApp yazışmalarımız da var. Bana 'Ya gidin ya da iptal edin.' dedi. Ben de iptal butonuna bastım. Bana 48 saat içinde tesisten bilgi gelecek diye bir yazı geldi. Ben de otel aramaya çıktım ve daha fazla ücret ödeyerek konakladım. Bu durumda çocuklarım çok korktu. 12 Temmuz'dan bu yana her gün mail attım, müşteri hizmetlerini 20 kez aradım. Geri dönüşleri çok üzgünüz şeklinde açıklamalar oldu. En son bana tazminat olarak %20'sini öderiz dediler. Mülkün sahibine ulaşamadık. Böyle saçmalık olabilir mi? Dünyada güvenilir bir site diye biz konaklama aldık. Burada tek sorumlu olan Booking.com'dur. Ben paramın tamamını istiyorum. Bu kişilere de yaptırım yapılsın. Beni 20 gündür oyalıyorsunuz. O kişiye ulaşamıyorsanız bu benim suçum değil. Burada muhatabım sizlersiniz.

26 Şubat 2024 12:57

17 Eylül 2024 21:07
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24

11 Haziran 2024 14:46