Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
06 Aralık 2023 17:18

Ekim ayında Civil mağazasından 6 aylık bebeğimiz için Bondigo marka BL7100 model ana kucağı satın aldık. Daha 1 ay kullanmadan ki sayılı kullanılmıştır bir baktık eklem yerinden kırılmış. Hiçbir eğilme bükülme olmadan eklem yerinden ayrılması bir baskı olmadığını gösterir. Zaten 7000 gram bir bebek ne baskısı uygulayabilir! Üstelik ürün kullanım kilo sınırı da güya 11 kilo! Ürünü faturasıyla Civil'e götürdük. Firmadan aldığımız cevap ürünü ücret karşılığı tamir edebilecekleri. Neymiş kırık garanti kapsamına girmiyormuş. Arkadaş pardon da ne altı üstü ana kucağı neyi var ki ne garanti kapsamında o zaman ayrıca senin kalitesiz ürettiğin ürünün sorumlusu ben miyim! Ürünün dayanma sınırını 3 kilo 4 kilo belirleyecektiniz o zaman. Ayrıca kırığını da kumaş içinde kaldığı için tesadüfi fark ettim. Fark etmeseydik bebeğimiz içindeyken geri dönüşü olmayan kazaya sebep olacaktı. Belki de. İlk kez denediğim, ürününün arkasında durmayan bu marka benim için son olmuştur. Öncelikle bebeğinizin güvenliğini düşünüyorsanız, çöpe de atacak paranız yoksa asla bu markanın ürünlerini edinmeyin! Bondigo pişmanlıktır!
Civil de durumu firmaya paslayıp biz sadece aracıyız konumundan öteye gitmemektedir. O halde neden Civil'e güvenip alışveriş yapıyoruz ya da yapalım? Eğer mağazanda bu ürünü satıyorsun kalitesine kefilsin demektir. Elini taşın altına koyman firmayı zorlanan prensiplerini bildirmen gerekir. He değilsen de kalitesiz ürünleri mağazanda sattığını taşın altına elini koymayarak zaten en baştan kabul ediyorsun demektir! Böyle kurumsallık olmaz!

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
03 Ekim 2023 16:39
Bondigo Ana Kucağı Kırıldı
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Vildan
16 Temmuz 2023 20:48
Bibs Kırılmaz Diye Satılan Biberonda Kırık Oluştu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 18:19
Aytaç Bebe İşine Gelmeyeni Engelliyor
Aytaç Bebe İşine Gelmeyeni Engelliyor
Uluç sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 00:38
Pierre Cardin Ana Kucağı Güvenlik Sorunları
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Göğüs Pompasında Çekim Gücü Ve Sızıntı Sorunu Hayal Kırıklığı Yarattı

Melisa