Boğaziçi Endüstriyel Mutfak Makinaları Boğaziçi Kalitesizliği Ve Sözünde Durmayan Satış Temsilcileri

18 Şubat 2024 12:23

Biz Aksaray'dan soğan doğrama makinesine ihtiyaç duyduk ve araştırmaya başladık. 'Markalı ve kaliteli olsun, bir kere alalım.' dedik ve emsallerine göre daha fazla ödeyerek makine siparişi vermek için Google'dan Boğaziçi satış temsilcisine ulaştık. Bana, 'Memnun kalmadığınız sürece makineyi geri alırım.' dedi. Sözüne güvendim. Samimiyeti ve ürüne olan güveni nedeniyle sıkıntı yaşamayacağımı düşünerek ürünün ücretini EFT ile ödedim. Makine geldiğinde herhangi bir sorun yoktu ve fonksiyonlu, güzel bir makine olduğunu düşünerek kullanmaya başladık. Ancak tam bir hayal kırıklığı yaşadık; makinede hiç güç yoktu ve sanki motor çekerken yanacak gibi oluyordu. Soğan, biber, domates attığımızda çok zorlanıyordu. Biz etliekmekçiyiz, dışarıdan gelen malzemeleri çekip etliekmek yapıyoruz. Durumu satıcıya ilettiğimizde 'Kaşar peyniri atmışsınızdır.' denildi. Ancak çok az miktarda yarım kaşar peyniri bile çekemeyecekse, makinenin ne anlamı var? Normal, markasız ve standart kaliteden düşük makineler bile 1 kg kaşar peynirini çok rahat bir şekilde çekiyor. Bu durumu videoya da kaydettim. Görüntülü arayarak iki makineyi de gösterdim; bu sizin makine, bu da önceki makine. İkisini de çalıştırarak gösterdim, hatta soğan, domates, biber üstüne donmuş kıyma attım ve çok rahat bir şekilde çektiğini de gördüler. 'Kaşar atmayacaksınız.' dediler. Memnun kalmadım ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim. 1 hafta bile olmamıştı. Satıcıya ulaştım ancak sözünde durmayan fabrika temsilcileri nedeniyle mağdur oldum. Tüketici Hakları'na şikayet etmeyi düşündüm; ancak gereksiz yere çok uğraştırıldığım söylendi ve 15 gün içinde iade hakkım olduğunu biliyordum, fakat bu da kabul edilmedi. Yani kısacası, vasat bir ürünle karşılaştım ve söylediğinin arkasında durmayan bir satıcıyla muhatap oldum.

Kaisareia Fırın Bozuk Geldi!

Neslihan
14 Haziran 2023 11:52

Boğaziçi Endüstriyel Mutfak Makinaları Soğan Doğrayıcı 2 Ayda Bozuldu

22 Ağustos 2023 00:10

İkinci Kullanımda Arızalanan Kıyma Makinesi Ve Garanti Sorunu

21 Haziran 2025 13:03
ikinci-kullanimda-arizalanan-kiyma-makinesi-ve-garanti-sorunu-1.jpg

Sahra Flora Çiçekçilik Özel Tür Amaryllis Mağduriyeti!

06 Mart 2024 08:38

Kurutma Dünyası Yalanları