Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Gıda Ziyanı

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Gıda Ziyanı
18 Ağustos 2024 19:10

Merhaba. Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde oturmaktayım. 18.08.2024 tarihinde saat 01:00 sularında elektriğimiz kesilmiştir. Bulunduğumuz bölgede düzenli bir şekilde 2 haftada bir 3 haftada bir elektrik kesintisi yaşamaktayız. Aradığımız müşteri temsilcisi arkadaş her iki haftadır 3 haftada bir ekiplerimiz iyileştirme ve altyapı çalışması yapmaktadır. Demelerine rağmen benim 2 haftada bir 3 haftada bir elektriğim kesilmekte kesilen elektrik yaklaşık 13-14 saat sonra ancak gelebilmekte. Her seferinde başka temsilcisi temsilci başka tahmini saatler vererek bu süre 13-14-15 saatlere Yeri geliyor. 20 saatlere kadar ulaşmakta. 20 saat süre içinde dolap içinde bulunan besinler donmuş gıdalar çözülmekte artık yenilmeyecek hale gelmektedir. Boğaziçi Elektrik dağıtım bu konuda sadece tahmini süre verebilmekte başka hiçbir şey yapmamakta sürekli tekrar eden bir arıza bir problem var ise bunun bir an önce iyileştirilmesi biz tüketicilerin mağdur edilmemesini talep etmekteyim. Ayrıca eriyerek çözülerek bozulmaya neden olmuş gıdalarımın bir şekilde Boğaziçi dağıtım tarafından mağduriyetimizin giderilmesini talep etmekteyim. Bunu ister. Bunu ister fatura bedellerinden düşsünler ister nakit olarak bozulmuş olan ürününün başına bedelini ve de versinler ama ben bir daha hak mağduriyetini ya da elektrik kesintisinin 10-15 saatlere sürmesini istemiyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 18:38

20 Temmuz 2024 19:53