Boğaziçi Campus Gayri Ciddi, Sorumsuz Ve Haksız Kazanç

11 Ocak 2024 18:085.692

Manevi rehberlik eğitimi için kayıt oldum. İsim senai d***olunca çok da araştırmadım. Kayıt yapıldı, ödemeler alındı. Ders için link bekliyoruz. İlk hafta ders yapılmadı. Hocanın işi çıktı dedi eğitim danışmanı m**** bey. İkinci hafta başka bir isim atandı danışman olarak, yine mesaj gelmedi. Toplam beş hafta geçti, bir kere derse katılabildim. Defalarca uyarmama rağmen 'telafi edeceğiz, bir sonraki eğitime alalım sizi' gibi öteleyen, lakayıt bir kurum. Özetle; ücretini aldıkları eğitimi alamadık. Benimle kayıt olan arkadaşım da aynı durumda.

15 Ocak 2024 12:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Konu hakkında sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla

18 Ocak 2024 18:09

Merhaba, Tüm işlemleriniz kontrol edilmiştir. Kayıt tarihinizden hemen sonra eğitimi dondurma talebinde bulunmuş ve bununla ilgili dilekçenizi tarafımıza iletmişsiniz. İlk olarak dondurma dilekçenizden kaynaklı sistem sizi otomatik ocak ayındaki canlı ders grubuna dahil etmiştir. İkinci olarak sistemimiz modül sistemiyle sürdürüldüğü için, incelendiğinde 170 saatlik olan eğitim modülünün %1 lik kısmı izlenmiş olup, %50 lik kısmı geçemediğiniz için sistem sizi canlı ders grubuna almamıştır. ( Modüller geçmiş canlı dersler ve bireysel olarak hazırlanan videolardan oluşmaktadır.) Eğitim danışman değişikliğiniz tespit edilmiştir. Lakin incelenen whatsapp mesajlarında size yardımcı olmaya çalışılmıştır. Yine de videolarınızın %50 lik kısmını izleyip eğitim danışmanınıza ulaşırsanız canlı derslere alınacaksınız. Eğitim danışmanınız canlı ders bildirisini maalesef sizin sisteminizdeki izlenme oranını görmeden bireysel hareket ederek göndermiştir. Bunun için özür dileriz.

18 Ocak 2024 20:01

Cevap için teşekkür ederim. Maalesef verdiğiniz cevap beni haklı çıkarmaya devam ediyor Sorumsuz, lakayıt ve şimdi de manipülatif 18/10/2023 tarihinde kaydoldum Hemen canlı derse almak istediler videoları tamamladıktan sonra canlı derslere katılmak istedim ve bir sonraki eğitime ertelemek için dilekçe verdim Bir sonraki ders takvimi tarafıma gönderildi 5ARALIKta başlayan grup ( sizin şimdi ocak grubu diyorsunuz bundan kimin haberi var ) 1-peki bana aralık takvimi neden gönderildi 2-Muhammed Burak bey size link göndermeyi unuttuk iletişimde olalım niçin telafi edeceğiz dedi (konu aralık -ocak grubu meselesi değil aralık grubunda olmama rağmen 5 haftada bir kere link gelmesidir) Videoları izledim ben izlememe rağmen siteminizde hata kaynaklı ilerlemeleri göstermiyor Bunu eğitim danışmanı Muhammed Burak beye ilettim önemsiz nir konu olduğunu önemli olan sizin dersleri takip etmemiz dediler yazışmalardan bakabilirsiniz Sırf videoları izlemek için canlı derse katılmayı ben erteledim neden izlemeyeyim!? 3-ocak grubunda olduğumu iddia esiyorsunuz ama Aralık süpersizyonuna siz davet ettiniz Boğaziçi kampüse olan güvenim tamamen bitmiştir almadığım hizmetin ücretin iadesini talep ediyorum Sonrasını kurumun kendine olsan saygı itibar konusudur Not:Senai Demirci bey böyle haksız bir kazanca sebep olan ekiple çalışması onu da sorun (m) lu hale getirir iyi akşamlar

Hilal
Hilal
Şikayeti Çözüldü
29 Mayıs 2024 17:51

Ben de bunların yalancı olduğunu anladım sizlerin şikayetleri sayesinde. Bugün CİMER ve Emniyete Şikayet dilekçesi yazdım. Yarin da Valiliğe Şikayete gideceğim. İnsanların güveni sarsan bu insanlara haddini bildirin lütfen! Paralarımızı kolay kazanmıyoruz bizler böyle haksız kazanç sağlayanlara teslim etmeyelim kazancımızı! Bundan sonra internet üzerinden böyle insanlara da hiç itibar etmeyelim! Yüz yüze gidip eğitim alalım alacağımız kurumlardan!

27 Şubat 2024 03:09

Merhaba kayıt olurken size para atmanız için bir link gönderiyorlar mi param sayfası diye ilk defa böyle bir olayla karşılaştım da ve yaşam koçu eğitimine katılmak istiyorum bu konuda düşünceniz nedir

27 Şubat 2024 03:07

Boğaziçi Campus Eğitimde Telafi Ve İletişim Sorunları

Dilara
25 Aralık 2024 14:212.759

"Teşekkürler 😁"

Koçluk Ve İletişim Eksiklikleriyle Hayal Kırıklığı

Neslihan
16 Ekim 2024 23:308.791

Ben de fenomenlerden görüp kayıt yaptırma hatasına düştüm. Temmuz ayında kayıt yaptırdım. Okul açılana kadar 2 kere koçl...

7 Destek15 Yorum

Destek Sözleri Boş Çıkan Spiritüel Danışmanlık Eğitimi

İhsan
14 Nisan 2025 21:57393

En akademiden 2024 dün 6. Ayında spiritüel danışmanlık egitimi aldım. O zaman 6 bin ödeme yaptım. Ödemeden sonra her tür...