17 Mart 2024 23:395.439
Ömer'in Teşekkür Mesajı
Borusan Otomotivden Cemre hanıma çok teşekkür ediyorum, çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Randevu konusunda ben en kısa sürede arayacaklarını belirtiler.

BMW 116d ed f20 2014 aracımın cam fitilleri çatlak ve param parça daha önce Borusan Otomotivin geri çağırarak değiştirdiğini gördüm ve duydum. Bunun ilerleyen zamanlarda su almayacağını veya güvenlik açısından bir tehlikeye yol açmayacağını kimse garantileyemez. Kronik bir sıkıntı benim kullanımımla ya da yaşadığım bölgeyle alakalı olmayan bir durum. Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum. Bir diğer konu ise BMW gönüllü geri çağırma kapsamında 1.6 dizel otomobillerde eğer soğutucusunun değiştirildiğini biliyorum bir çok eşimizin dostumuzun aracının geri çağırarak değiştirdiler, benim aracımda www.bmw.com.tr den şasi numarası ile sorgulayınca geri çağırma çağırmadan etkilenmiyor deselerde WWW. BMW. CC den sorguladığımda geri çağırılma işleminin olduğunu ve değiştirme yapılmasının gerekli olduğu söyleniyor. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
İletişim numaram: 0530*****23

18 Mart 2024 08:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Ömer
21 Mart 2024 15:23

BMW 116d F20 Modelde Cam Fitili Ve Stop Lambası Kronik Sorunu İçin Geri Çağırma Belirsizliği

24 Temmuz 2025 16:533.677

BMW 116d ed F20 2013 model aracımın cam fitilleri çatlamış ve parçalanmış d...

BMW 116d F20 Ön Cam Fitili Sorunu Ve Su Alması

6 Ağustos 2025 17:461.013

"Ağaçlı otomotiv teşekkür ederim k** hanım ve T** hanım a teşekkür ederim"

BMW 116d F20 Ön Cam Fitili Sorunu Ve Su Alması

BMW 116ed'de Deformasyon Ve Su Sızıntısı Sorunu

6 Ocak 2025 23:491.347

"Sorunumun giderilmesinde göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim"

1 Mart 2025 16:301.173

"Burmot Nilüfer/Bursa - Borusan yetkili servisinde çalışan ve konu ile destek veren yetkililere teşekkür ederim. Aracım üzerinde tespit yapıldı ve cam fitili ürününün sipariş edileceği haberi verildi."

12 Aralık 2023 01:313.735

"Yaşamış olduğum problemle ilgili tarafıma çok hızlı bir şekilde BMW müşteri temsilcisi tarafından dönüş yapıldı. Yaşadığım ile en yakın BMW yetkili servise yönlendirildim. Ve gerekli iletişim sonucunda problemim çözüldü ve gerekli işlemin yapılması için servis tarafından randevu oluşturuldu. Özellikle bu süreçte İzmir Ege BMW Yetkili Servisinde benimle iletişime geçen Hediye hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. Hem süreci hızlandırdı hem de çözüme ulaştırdı."

4 Yorum

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed