Ethm sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Ve Exen Payın Balıkesir Token Ve Van Token Dönüşüm Sorunu

02 Ağustos 2024 08:56

Bitexen, Exenpay, Balıkesir Token, Van Token listelendikten sonra 10 milyon adet token çıkardılar. Dönüşüm sonrası 1 milyon adet tokena düşürüldü Balıkesir ve Van Token. 1.000 adet tokeni olana dönüşüm sonrası 100 adet token verdiler. Ancak fiyatı hiçbir zaman korumadılar, mal boşalttılar. Hem küçük yatırımcının tokenini aldılar hem de parasını. Ve hiçbir bilgilendirme yapmadılar. 10 milyondan 1 milyona düşen token değer kazanması gerekirken, bunlar manipülasyon ve spekülasyonlarla kendi yandaşlarına dağıttıkları tokenleri açıktan satarak kasadaki parayı boşalttılar. Bitexen, Exenpay, Balıkesir Token ve Van Token paramı ve tokenlarımı iade edin.

27 Ağustos 2024 11:23

Bitexen'de exim token adı altında bir listeleme yapıldı 1 hafta 10 gün önce. Toplam maksimum arzı 225 milyon adet olduğu bitexen sorularak doğrulandı. Ancak 2024 yılında Ağustos ayında çıkan bir token dikkat edin token, kendi block chain sistemi bile olmayan bir token bu exim token, 225 milyon maksimum arzla toplam işlem hacmi listelendiği günden beri 200 milyon bile olmamıştır ki fiyatı yüzde 200 yükselmiş🤔🤔🤔🤔bitexen manüplasyonlarla dolu ve bunu engellemeye bir borsa olduğu ortada tekrardan. Maksimum hcmi 15 milyon olan kendi tokenları xnp token bile hacim göremezken 1milyon hacimli spor tokenlara nda yaprak kıpırdamazken sürekli mal boşaltırlarken 225 milyon maksimum arzlu 2024 çıkışlı bir token yüzde 200 prim yapıyor. Bu bitexen spekülasyoncu bir borsa. Buna SPK hazine ve Maliye Bakanlığı el atmalıdır. Yarın dükkanı kapattık deyip kaçmaları muhtemeldir. Nerede bu devlet bunun gibi spekülasyonlara izin veriyor. Söylesin devlet bunu bize. Devlet bunlar gibi soyguncu spekülasyoncu işlemlere izin vermemeli. Yeterince soygun hortumlama yaptı bunlar. Lanet olsun

20 Ağustos 2024 05:51

Bitexen ve exenpay şimdi de exim token projesi dı altında dünya ticaretine yön veren bir token çıkarmış kendilerince şimdiye kadarki projeleri çok başarılıymış gibi. Siz daha spor token larda dönüşüm sonrası gasbettiğini paraları geri vermediniz. Hala yeni proje peşindesiniz. Bitexen ve exenpay in gas p ettiği tokenlar paralar ve ma n ü p las yo nl a spekülasyonlara açıktan satışlarla 7 liralardan 1 liralar düşürülen tokenlar var sizin sicilinizde. Bu borsa ve exenpay yatırımcının parasını gas p ediyor açık açık. Ve şimdi de yeni ticaret projeleri zirv alıkları var. Yok pet token yok fit token tok y n y token yok şu token bu token diye bir sürü saçmalıkla dolu. Bu borsada açıktan gas p edilen paraların haddi hesabı yok açıkçası. Gidin başka borsalarda yatırım yapın. Bitexen borsasında bunların çıkardığı tokenları BTC -eht düştükçe düşüyor, çıktık cada düşüyor. Hep düşüyor yani kısaca sürekli mal boşaltımı ve manipülasyon spekülasyon yapıyorlar. Cevap ta verme bitexen ve exenpay. Sizin robotik temsilci cevaplarınızı ihtiyaç yok. Gasbettiğini paramı geri verin yeter faiziyle beraber.

04 Ağustos 2024 19:23

Exenpay şirketi ve bitexen borsası, dönüşüm bahanesiyle blks token ve Van tokenlarımı değersizleştirmiştir. 1036 adet blks tokenimi 103 adete, 980 adet Van tokenimi ise 137 adete dönüştürmüştür. Karşılığı olan yatırım miktarını hiçbir zaman cüzdanımda göremedim.

Exenpay'e zaten ulaşılamıyor. Bitexen'de dönüşüm sonrası kimsenin zararı olmadığını iddia ediyorlar. Yalan söyleyerek bahaneler üretiyorlar. Buradan yazıyorum, dönüşüm sonrası blks ve Van tokenlarımın değeri düştü ve yatırımım 300 TL'ye kadar geriledi. Bitexen'in bahanesi ve yalanı ise yatırımlarımızı korudukları yönünde. Hayır, korunmadı; param ve tokenlarım kayboldu. Bitexen, sorumlunun Balıkesir spor kulübü ve Van spor kulübü olduğunu söylüyor.

Onlarla da görüştüm, onlar da bitexen ve exenpay'i sorumlu tutuyor. Paramı ve tokenlarımı iade et exenpay. Bitexen'e de söyle, numaramı engellemesini kaldırsın ve maillerime cevap versin. Exenpay ve bitexen, paramı ve tokenlarımı faiziyle iade edin. Telefonlarımı engelleyerek ve maillerime cevap vermeyerek kaçamayacaksınız. Size delillerle ve maillerle ispatladığım halde kaçmak için yalanlar söylüyorsunuz.

K***, d****, a*** gibi temsilciler etik davranmıyor. Kurulu bir oyuncak gibi aynı yalanları söyleyerek paramı kaybetmeme izin vermeyeceğim. Paramı ve tokenlarımı faiziyle iade edin. İnsanların ve benim yaşamımdan ve paramdan alarak kendinize yaşam alanı oluşturamazsınız. Telefon engelimi kaldırın ve maillerime cevap verin. Bitexen, exenpay... Paramı ve tokenlarımı faiziyle iade edin hemen.

04 Ağustos 2024 19:13

02 Ağustos 2024 10:30

Bitexen sorumlunun exenpay olduğunu söylüyor ona paslıyor. Exenpay e ulaşılamıyor. Bitexen tüm sorumluluk Balıkesir token ve Van token da diyor. Balıkesir token ve Van token sorumluluk Bitexen'de diyor. Bitexen biz sadece listeleyici platformun diyor. Kim ne diyor belli değil. Yatırımcının parasını çalıyor bitexen sonrada sorumluluğu token firmalarına atıyor. Profesyonel davranmıyor bilgilendirme yapmıyor. Param çalındı tokenlarım çalındı. Paramı ve tokenlarımı iade edin

02 Ağustos 2024 11:00

Bitexen yaptığı yolsuzluğu ve paramı çalmasının üstünü örtmeye çalışıyor. Kara para akladıklarını düşünüyorum. Paramı ve tokenlarımı iade et bitexen. At gözlüklerini takarak sadece kendi çıkarlarını düşünerek paramı değersizleştirip çalamazsınız. Paramı ve tokenlarımı iade edin

02 Ağustos 2024 11:20 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Ağustos 2024 11:39

Hayır. Bitexen benim paramı çalmıştır. Tokenlerimi çalmıştır. Paramı ve tokenlarımı iade edin. Dönüşüm sonrası 10 milyon adet olan maksimum arzlı blks ve Van token 1 milyon adete düşürülmüş/dönüştürülmüş ve sonrasında satış emri yapmaya bile izin vermeden yatırımımın karşılığı olan fiyata bile gelmeden paramı çalarak açıktan mal satarak fiyat düşürülmüş, param çalınmıştır. Ve suçlamayı spor token firmalarına atarak işin içinden sıyrılmaya çalışmaktadır bitexen. Paramı ve tokenlarımı çalamazsını 3 yıldır size anlatıyorum mail atıyorum ancak sadece kendei para hırsınızla yatırımcının parasını çalamazsınız. Bu bir yolsuzluktur manüplasyondur spekülasyon dur. Benim param çalınmıştır. Çöp edilmiştir tokenlerim çalınmıştır bitexen tarafından. Tek suçlu exenpay ve Bitexen'de. Cevabınız paramı çaldığınızı aklayamaz. Paramı ve tokenlarımı iade edin faiziyle. Paramı çalamazsınız

02 Ağustos 2024 11:52

Bitexen tarafından param çalınmıştır tokenlerim sönüşüm bahanesiyle çalınmıştır. Dönüşüm sonrası verilen tokenler yatırım yaptığım miktarı bile görmemiştir parambitexen tarafından çalınmıştır paramı ve tokenlarımı iade edin bitexen

02 Ağustos 2024 12:30

Bitexen çaldığı paraları emir verenlerin doğrultusunda yapıyor. Çökün diyor birileri çöküyorlar. Çalın diyor çalıyorlar bitexen. Her kulvarda ülkede bir sürü böyle dolandırıcı olduğunu düşündüğüm yer var. Ve telefonlara cevap vermiyorlar. Şimdi de. Kendileri bir çökün paralara türküsü tutturmuşlar çöküyorlar paralara. Paramı ver bitexen oraya buraya suç atıp o ilgilenmiyor şöyle böyle demeyi bırakın. Sizin yaptığınız yolsuzluk para çalmadır. Dönüşüm sonrası hiçbir token yaptığım yatırım fiyatına çıkmadı. Param çalındı

02 Ağustos 2024 12:32

Dönüşüm sonrası kimsenin kaybı olmadı diyen bitexen benim kaybın olmuştur. Paramı çaldınız suçu Van token ve blks token a atarak işin içinden çıkamazsınız. Çaldığınız token ve paralarımı verin faiziyle berber. Bu işi paramı almadan kapatmayacağım. Paramı ve tokenlarımı 3 yıldır işleyip kullanıyorsunuz. Hakkımı gasp ediyorsunuz. Paramı ve tokenlarımı iade edin. Nokta.

02 Ağustos 2024 12:37

Dönüşüm sonrası verilen token hiçbir zaman yatırım tutarıma denk gelmemiştir. Param bitexen tarafından çalınmıştır. Bu Bitexen’in ve exenpay in bana yaptığı yanlıştır. Hata affedilir. Bitexen bana yanlış yapmıştır. Paramı çalmıştır. Paramı iade et bitexen. 3 yıldır paramı kullanıyorsun paramı iade et faiziyle beraber. Bu iş para iadesi almadan kapanmayacak tır. Token ve paralarını iade et. Nokta.

02 Ağustos 2024 12:46

Telefonlarına cevap vermeyen bitexen. Kendi yaptıkları yolsuzlukları bahaneler üreterek paramı çalan bitexen ve exenpay paramı iade et tokenlarımı iade et. Nokta. Telefonlarıma cevap ver

02 Ağustos 2024 12:50

Anadolu tabiriyle öküzümün parası bitexen exenpay. Paramı iade et. Paramı çalamazsınız. Yalanlarınızla ve uydurduğunuz bahanelerinizle paramı çalamazsınız. Paramı 3 yıldır kullanıyorsunuz. Faiziyle beraber iade edin ağ babalarınıza söyleyin paramı ve tokenlerimi iade etsinler. Paramı gasp edip çalamazsınız. Paramı iade edin. Nokta. Paramı iade edin. Paramı iade edin. Tokanlarımı iade edin tokenlarımı iade edin paramı iade edin. Tokanlarımı iade edin tokenlarımı iade edin paramı iade edin. Tokanlarımı iade edin tokenlarımı iade edin

02 Ağustos 2024 13:03

Örneğin, dönüşüm oranı 500 olan kripto varlık için güncel limit emriniz 1 TRY ise, 500 TRY olarak dönüşerek korunmuştur. Şeklindeki cevabınız asılsız ve yalandır. Benim yatırımım hiçbir zaman korunmadı dönüşüm sonrası 10bin lira param 300 liraya kadar düştü blks tokenda. Van tokendada 9000 TL yatırım 300 TL lere kadar düştü. Bu durum dönüşüm sonrası oldu. Bitexen’in iddeası yatırımınız korundu yalanından ibaret, ancak dönüşüm sonrası yatırdığım miktar kadar hesabımın değeri olmadı. Bitexen paramı çaldı. Paramı ve tokenlarımı iade et bitexen ve exenpay. Blks ve Van token a paslama o oraya paslıyor bu buraya paslıyor. Dönüşüm sonrası yatırdığım çaldığınız paramı iade edin. Nokta.

03 Ağustos 2024 11:56

Telefonlarına ve maillerime cevap ver bitexen. Paramı ve tokenlarımı çaldınız. İade edin token ve paramı. Yaptığınız profesyonel değil tamamen. Soygun ve gasptır bitexen. Suçu spor tokenlara atıp onlarla iletişim kuran diyen sizsiniz bunu yalanlayanda sizsiniz. Çaldığınız parlarımı geri verin. Bu süreç paramı ve tokenlarımı geri alana kadar devam edecek

03 Ağustos 2024 15:59

Bitexen telefonlarımı engellemiştir. Maillerime cevap vermemektedir. Anıl Kaan damla gibi temsilcileri sürekli aynı yalanları söylemektedir. Para iadesi token iadesi yok demektedirler. Öyle bir şey yok bit exen exenpay. Bu iş tokenlarımın ve paramın faiziyle iade edilmesi gerçekleşen kadar devam edecektir. Bunlar halkın emeğini çalan gasbeden antin kuntin oyunlarla milletin yatırımcının parasına çöken bir borsadır. Her şeyden ve tüm organizasyondan bunlar sorumludur. Telefonumu engellemişlerdir. Maillerime cevap vermektedirler. Paramı ve tokenlarımı çalmıştır la r gasp etmiştirler dönüşüm bahanesiyle. Dönüşüm bahanesiyle gasbettikleri token ve paralarımı kendi yandaşlarına bedavadan dağıttıkları tokenları satarak kasadaki parayı boşaltarak yatırımcının parasını çalmışlardır. Paramı ve tokenlarımı iade et bitexen ve exenpay. Paramı ve tokenlarımı çalamazsınız gasp edemezsiniz.

04 Ağustos 2024 16:06

Bitexen suçu exenpay a atıyor exenpay telefonlara cevap vermiyor ama bitexen exenpay kuruluşu. Suçu Balıkesir spor ve Van spor a atıyor onlar suçlu diyor. Dönüşüm bahanesiyle kimsenin zararı olmadı diyen bitexen yalan söylüyor. Manipülasyon ve spekülasyonlara yatırımcının parasını çalıyor. Gasp ediyor. Telefonumu engelliyor. Mailime cevap vermiyor. Sadece kendi menfaati dışında hareket etmiyor. Tarafsız bir borsa değil. Paramı ve tokenlarımı çaldı. Ülkede düzgün giden hiçbir şey yok zaten. Çalan çalana soyan soyana. Bitexen'de bunlardan birisi

04 Ağustos 2024 19:11

Cevabınız anlamsız bitexen. Dönüşüm bahanesiyle paramı çaldınız. Tokenlerimi çaldınız. Faiziyle iade edin

Bitexen'de Kayıp Ve Hayal Kırıklığı

Ömer
10 Mart 02:03
Bitexen'de Kayıp Ve Hayal Kırıklığı
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Balıkesir Token Yatırımında Büyük Zarar

Faruk