Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Balıkesir Token Yatırımında Büyük Zarar

Bitexen Balıkesir Token Yatırımında Büyük Zarar
11 Eylül 2024 18:21

Maalesef 4 yıl önce almış olduğum Balıkesir token 130 bin lira para yatırmama rağmen şu an 500 lira görünmektedir. Bu kurum, milleti yanıltmak için büyük ihtimalle açılmıştır çünkü bir hissenin değerinin bile altına düşmesi mümkün değil. Yani hiç mi bir kişi bile alan yok?

Demek ki bunlar milletin parasını aldılar. Yabancı kripto paralar ve tokenlar hiçbiri arz değerin altına düşmemiştir. Bunların da yaptığı işlem aynıdır. Hiçbir token, hiç kimse bir şey kazanmamış, herkes maalesef zarar ettirilmiştir. Aradığın zaman diyorlar ki 'Yahu biz yapmamışız, işte alım satımdan kaynaklı, hiç kimse almıyor ki kendiniz aldınız, kendiniz düşürdünüz.'

11 Eylül 2024 18:32 (Şikayetten 11 dakika sonra)
11 Eylül 2024 18:36

Hep aynı yalan buradan hiç kimse para kazanmamıştır hep siz vurmuşsunuz milletin paralarını kazanan hepsi dolmuşsunuz

11 Eylül 2024 20:49
11 Eylül 2024 20:52

Bitexen beni aradı her zaman söylediği sözleri söylediler bizim müdahalemiz yok yalan inanmıyorum sizlere sizin bütün tokenlermi zarar ettiriyor 1 arabamı sattım yediler şimdi o parayla külot alamıyorum verin paramı

11 Eylül 2024 21:30
30 Ocak 17:27

Paramın akıbetine ne oldu neden dolandırıldım biri bunu bana açıklayacakmı 130000 TL 5yıl önce yatırdım bugün neden hesabımda 500 TL görünüyor biteksen çaldığın paramı yerine bırak bu günkü değeriyle yaptığın hırsızlık feryat ediyorum hırsız var

Ethm sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Ve Exen Payın Balıkesir Token Ve Van Token Dönüşüm Sorunu

02 Ağustos 2024 08:56