Betül sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Paramı İade Etmiyor Uzatıyor

Betül
15 Eylül 2023 13:38

Birkaç yıl önce 200 bin tl ile Bursa'da Birevim ev projesine girdim. 20 bin tl peşinat ödedim. 4 yıl boyunca hiçbir çekilişte çıkmadım ve çıksa dahi 200 bin liraya ev değil, araba bile alamayacak durumdayız. Ekonomik olarak projeden geri çekildim, ayrıca paramın 6 ay sonra iade edileceği söylendi. Buna rağmen şimdi tatil günlerini hesaplamıyoruz gibi bir bahane ile geri ödemenin 2 ay daha uzatıldığını söylüyorlar. Proje iptalinde bana böyle bir bilgi verilmedi.3 projem vardı, üçünü de geri çektik. Mağdurum, paramın iadesini istiyorum. Her geçen gün tl değer kaybediyor.

29 Eylül 2023 11:32

Birevim projesinden çekileli 6 ay bitti çalışma bedeli hariç ödediğimiz parayı 6 ay sonunda iade edecekleri söylendi 6 ay bitmesine rağmen ödemeyi yapmıyorlar her teslim tarihi geldiğinde saçma bahaneler üretiyorlar ileri atıyorlar umut tacirleri asla in anmayın bunlara emek emek yemeyip içmeyip ev umudu ile ödediğimiz kendi paranızı alamıyorsunuz ha RAM ze hir zik kim olsun!

profile profile profile
15 Eylül 2023 16:32 (Şikayetten 2 saat sonra)
07 Mart 2024 17:40

Halis

Sözleşmede 6 ay ya da 180 iş günü diye yazmıyor 6 ay 180 gün yazıyor gidip icra takibi başlatın 6 ayın sonun da

Ferhat
01 Haziran 2023 21:25
Sait sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 23:05
Birevim Dürüst Esnaflık Vasfının Kaybetmiş
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
17 Aralık 2023 11:56