Mehmet sonuçtan çok memnun

Birevim'de Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmuyor!

Birevim'de Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmuyor!
23 Aralık 2024 14:38
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şanlıurfa Müdürü Ahmet Erdoğan Beye ve Genel Merkezde Aslı Hanıma sorunumu çözüme ulaştırmak için gösterdikleri gayret ve ilgileri için teşekkür ederim.”

Merhabalar
Kasim 2019 yılında bir ev almak için Adıyaman Birevim e başvuru yaptım bana evi en geç Aralık 2021 tarihinde vereceklerini söylediler. Pandeminin araya girmesiyle her şeyin fiyatı çok hızlı bir şekilde arttı. Teslimat tarihim geldiğinde 120.000 ₺ ev almak zordu ama bulunabilirdi Birevim benim paramı Aralık ayında değil şubat ayında verdi ve o parayla bırak artık evi, zorla bir araç satın aldım.
Normal şartlarda o zamanlarda Birevim in bende yeri çokça farklıydı, bir çok arkadaşımı akrabamı zorla kolundan tutup kayıt ettirdim ve hepsi benim gibi evini aracını geç aldı veya hiç alamadı. Çevremdeki eşim dostum bu sebepten beni bu konuda yadırgadılar ve daha sayamadığım bir çok şey Birevim yüzünden başıma geldi.

Aralık ayının başında Şanlıurfa Şubesi tarafından arandım. Adıyaman'da şubemiz depremde yıkıldığı için Urfa şubesi tarafından aranıyorum sanırım. Şube Müdürüydü uzun uzun konuştuk Birevim yönetimi değiştiği yeni yönetimin mağdur edilen müşterilere yönelik kampanya yaptığı dile getirdi. Verdikleri teklif ödeme gücüme iyiydi ama geçmişte yaşadığım kötü Birevim tecrübesi biraz daha araştırma yapmaya sevk etti. Araştırdım, tabii ilk taksit ve komisyon gibi bütçeleri de denkleştirelim derken 10 gün kadar sonra Salı günü netleştirip ev kaydımı yapmak için aradığım o kampanya bittiğini söylediler. Bir kere hayal daha kırıklığına uğradım. Şaka gibi. Ahde vefa dedikleri meğerse 10 günmüş. Neyse geçmiş tecrübelerim yine haklı çıktı. Birevim yine sözünde durmadı. Ahde vefa lafta.

26 Aralık 2024 11:04

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Birevim İle Yaşanan Zorlu Süreç Ve Maddi Kayıplar!

08 Ekim 2024 16:50
Muharrem sonuçtan çok memnun

Birevim'de Sürekli Değişen Şartlar Ve Mağduriyet

Muharrem
18 Haziran 2025 18:54
birevimde-surekli-degisen-sartlar-ve-magduriyet-1.jpg
Sagıp sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:34

Muhammed