Süleyman sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Binomo Demo Hesaptan Para Çekemiyorum

Süleyman
18 Eylül 2024 15:51

Bir hesap açtım ve demo hesabımdaki parayı önemli ölçüde artırdım. Ancak, bu parayı çekme seçeneğim bulunmuyor. Eğer parayı çekme imkanım olmayacaksa, neden böyle bir imkan sundunuz? Bu durum gerçekten kabul edilemez. Yatırımlarımın geri çekilememesi beni oldukça mağdur etti. Paramın geri iadesini talep ediyorum ve bu konuda en kısa sürede bir çözüm bekliyorum.

18 Eylül 2024 22:25 (Şikayetten 6 saat sonra)
01 Ekim 2024 18:10

Merhabalar Süleyman Bey, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz! Size hızlı bir şekilde yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz. Para yükleme sürecinde herhangi bir sorunuz olursa bize yazmaktan çekinmeyiniz. Size şimdiden başarılı ticaretler dileriz. Saygılarımızla, Binomo Ekibi.

Melihcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melihcan
26 Şubat 2025 22:00
"Desteğe yazdım nerede yenileyeceğimi gösterdiler. Büyük tutarla işlem yapmayı denemek için çok iyi oluyor. Ayrıca ekipteki arkadaşlar da çok kibardı. Onlara da buradan teşekkürler."
Messaouda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Binomo Demo Hesaptaki Kazancımı Gerçek Hesaba Aktaramıyorum

Messaouda
27 Haziran 2025 19:32
"Önce mail gönderdim anlattılar sonra canlı desteğe girdim orada ayrıntılı bir şekilde konuştuk bu konuyu. Demo hesaptaki fonlar gerçek değilmiş. Bakalım yükleme yapacağım yakında."
Kerstin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kerstin
27 Ağustos 2025 18:12
"Tarayıcıyla ilgiliymiş. Destek çok hızlı dönüş yaptı, şu an sorunsuz işlem yapıyorum. Teşekkür ederim."
Furkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Furkan
11 Temmuz 2024 17:05
"İşlem hacmini tamamlamadığım için işlem ücreti ödeme gerekiyormuş. Komisyon kesildi kısa sürede hesabıma geçti param. Teşekkürler..."
Mehmed sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mehmed
25 Haziran 2025 16:37
"Canlı desteğe yazdım çok yardımcı oldular. Bir de vip oldum şimdi kişisel danışmanla telefondan konuşuyorum o da yardım ediyor sağ olun"