Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 10:42

Binance'de Arbitrum'dan açmış olduğum long kaldıraçlı işlemde 2,2 dolar ve üstü satış koymama rağmen fiyat bu miktara çıktığında Binance, satış emrimi gerçekleştirmemiş ve akabinde nasıl oluyorsa likidite fiyatını görünce işlemim likide olmuştur. Fiyat satışa çıktığında olmuyor, düşünce hemen işleme alınıyor. Bu işlemde hata var ve işlemden Binance sorumludur. Kayıtlar mevcuttur. O anki ana paramın iadesini istiyorum. Bundan sonra görünüşe göre, kaldıraçlı işlemleri emirlerimi gerçekleştirebilen bir borsaya geçeceğim. Kaldıraçlı işlemlerin Binance'de ne kadar güvenilir olduğunu, yaptıkları dönüşe göre yorumlarda belirteceğim.

04 Mart 2024 11:19 (Şikayetten 37 dakika sonra)
04 Mart 2024 11:28

Caseıd 117799007

04 Mart 2024 12:10

Şu anda destek ekibimizle sohbet ettiğinizi görebiliyoruz ve size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Teşekkür ederiz. ^BT

04 Mart 2024 14:31

Maalesef destek servisiniz (Troy) bana yardımcı olmak yerine kendini haklı çıkarmak için bütün argümanları sundu ve beni tehdit etti. Gerçekten çok komik çünkü Binance hali hazırda ülkemde kabul edilmeyi bekliyor ve bir sürü emsal dava da cabası. Müşterilerini manipülatör ve düşman olarak algılayan bu borsanın bana yardımcı olacağını zaten neden bekliyorsam? Benim verdiğim 2,2 dolarlık satış emri arbitrumun bu fiyata gelmesine rağmen uygulanmadı ve bana son fiyat, gerçek fiyat gibi farklar zırvalanarak üste çıkıldı. Meğersem 2,2 görünen fiyatmış ve 2,199999 olduğu için emir gerçekleşmemiş vs. Ama aksi bir durumda direk müşterilerinizin mallarını alıyorsunuz? Bana yardımcı olmayıp üstüne üstük bir de tehdit ediyorsunuz. Müşteri olarak haklarımı arayacağım.

04 Mart 2024 15:03
Binance Kaldıraçlı İşlemde Emri Gerçekleştirmedi

İlgilenen arkadaş ekran görüntüsü aldığımı duyunca direk tavır değiştirdi ve nazik davranmaya başladı. Ne biçim borsa bu? Müşterilerininin parasını almaya çalışıyor. Ekran görüntülerini paylaşıyorum.

04 Mart 2024 15:04

Ekran görüntüleri devamı

04 Mart 2024 15:55
Binance Kaldıraçlı İşlemde Emri Gerçekleştirmedi

Ekran görüntülerinin devamını içeren konuşmalar ektedir.

04 Mart 2024 16:11
Binance Kaldıraçlı İşlemde Emri Gerçekleştirmedi

Destek servisinin yardımcı olmadığına, müşterilerini tehdit eden tavrına şahit olmanız için diğer konuşmaları ekte sunuyorum, Binance kullanırken tekrar karar verin derim.

04 Mart 2024 17:32
15 Mart 2024 23:12

Evet yanıtınızdaki gibi kaldıraçlı işlemleri gerçekleştirmeyince uyguladığınız kılıf bu oluyor anladığım kadarıyla. Kullanıcılar neden iki türlü fiyat opsiyonu seçmek zorunda? Tek bir fiyat yok mu o crypto değerinin grafiğinde? İşlem o fiyata geldiğinde işlemi gerçekleştirmek zorundasınız nokta! Demek ki uygulamanızda eksi bir durum var ve muhtemelen böyle durumlarla karşılaştınız işin içinden bu şekilde çıkıyorsunuz. Diğer çoğu büyük borsalara bakın 2 fiyat diye bir şey yoktur çünkü sistemleri iyi çalışıyor. Ayrıca bu mesajımı okuyan bu borsaya şüpheyle yaklaşan kullanıcılara sesleniyorum; müşteri hizmetlerindeki arkadaş kendinizi bu şekilde mi müşterilerinize karşı koruyorsunuz sorusuna cevabı evet oldu ki demek ki bu borsa müşterilerinden kendini korumaya çalışan bir sistem olarak görüyor. Ayrıca herhangi bir mağduriyet durumunda hemen sizi kısıtlamayla vs tehdit ediyor ki bu da çok haddini aşan bir tavır. Bu arada bütün iddialarımın ekran görüntüsü ve kaydı mevcut isteyen ve kafasında soru işareti olan, bu borsayı kullanmayı düşünen arkadaşlarla paylaşabilirim ki tercihinizde bir hataya mahal vermeyin. Haa bu borsayı güçlü bir borsa olarak da düşünebilirsiniz, alakası yok, benim zararım aslında onlar için devede kulak ama müşterilerini açıkça manipüle ederek hemen üste çıkıyorlar. Şu bilgiyi de vereyim Binance’in Türkiye temsilciliği olan bn teknoloji a. Ş’nin SPK lisansı, BDDK izni, KVKK uyumu, ISO 27001 belgesi, TÜBİTAK desteği, tüsiad üyeliği, TOBB üyeliği, Borsa İstanbul üyeliği, Türkiye Finansal Teknolojiler Derneği üyeliği, Türkiye Blockchain Platformu üyeliği ve Türkiye Finansal İstikrar Komitesi üyeliği gibi resmi mercilerle olan ilişkileri mevcut ve hala benim ülkemde beni tehdit edebiliyorlar. Sorulması ve sizin merak ettiğiniz konu da peki hangi borsayı kullanmalıyım? Görünen o ki en iyi opsiyon okx borsası olacak, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı ayrıca kaldıraçlı işlemlerinde ve diğer işlemlerinde gösterge fiyat, son fiyat gibi sizi manipüle edecek, kendilerini sizden korumaya çalışacak opsiyonları da yok, ayrıca aldıkları komisyonları da Binance'den düşük.

21 Mart 2025 12:23
Binance Kaldıraçlı İşlemlerde Fiyat Farklılıkları
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Binance Kaldıraçlı İşlemlerin Püf Noktaları

Tufan
01 Nisan 2024 01:24
Binance Kaldıraçlı İşlemlerin Püf Noktaları
Cem sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 22:44
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
08 Mayıs 2024 00:05
Binance Param Nasıl Kayboldu Anlatıyorum
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
03 Ocak 2024 19:30