Serdar
25 Mart 2024 13:36

Dün akşam Binance Global hesabıma bilgim dışında erişilmiş ve hesaplarım boşaltılmış. Txıd numarasına göre takip ettiğimde, hesaptan 23 milyon dolar çıkarıldığını gördüm. Binance'ye başvurduğumda, herhangi bir çözüm sunamayacaklarını belirttiler. Ayrıca çevremdeki birkaç kişinin hesabının da boşaltıldığını öğrendim.

Bu kadar büyük bir yanıltma olayında, hesapları boşaltan cüzdanın herhangi bir zarar görmemesi ve sürekli olarak para çekmeye devam etmesi anormal. Ne Binance TR ne de Global bu konuda herhangi bir önlem aldı. Sadece üzgün olduklarını ifade ettiler.

25 Mart 2024 14:07 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba Serdar, Öncelikle bu durumu bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz Kontrol sağlayabilmemiz için, canlı destek ekibimizle yapmış olduğunuz görüşmenin Vaka kimliğini bizimle paylaşır mısın? ^BT

25 Mart 2024 15:59

Görüşmenizi kontrol ettiğimiz zaman, halen daha aktif olduğunu görmekteyiz ve aklınıza takılan bir soru olursa, sohbet üzerinden sorabilirsiniz. Bunu dışında, sohbet üzerinde de bahsedildiği gibi, bu durumu bir an önce kolluk kuvvetlerine bildirmenizi tavsiye ederiz. ^BT

İbrahim
30 Ekim 2024 01:14
Binance Cüzdanımdan İzinsiz Para Transferi

Binance Hesabımda Kilitli Kalan 300 Bin Dolar!

Abdulkerim
11 Şubat 2025 17:34