Halil sonucu yetersiz buldu

Bilim İlaç Muscoflex Duo Tablet

31 Ekim 2023 08:57

Doktorum kas ağrılarım için Muscoflex Duo yazdı. Yatmadan önce 1 adet içtim kas ağrılarıma hemen etki etmeye başladı ama gece saat 2 de şiddetli karın ve mide ağrıları ile uyandım. Gecem mahvoldu. Yarım saatte bir tuvalete gittim. Mideniz hassas ise bu ilacı tekrar değerlendirin.

31 Ekim 2023 09:14 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Özgür
Özgür

Yaaaa arkadaş bu ne böyle ya uzun yıllardır ishal olmadım sırt ağrısı için doktora gittim bu ilacı kullanmaya başladım bir anda vücuda kramp girmeler, ishal bu kadar da olmaz bir tuvaletten çıkarmıyor insanı sırt ağrısına ilave olarak diğer ağrıların da olmasına sebep oldu kim ne derse desin bence bu ilaç kesinlikle kullanılmamalı firma sahipleri de ne kadar Sağlık Bakanlığı onayı falan dese de insan yaşadığını bilir kendileri 2 gün kullansın o zaman cevapları ne olacak bakalım bugün pazar yarın sabah ilk işim bu ilacı yazan doktora vereceğim görsün nasıl ilaç yazdığını kendi bir kullansın bakalım bir daha yazacak mı bu kadar da olmaz beee

bilim-ilac-muscoflex-duo-tablet-1.jpg
Gülşah
Gülşah

Ben bu ilaçtan zehirlendim hem alttan hem üstten çıkartıyorum dünden beri 24 saat geçti ama etkileri hala devam ediyor ise gidemez oldum alt karin ağrısı da Bonus oldu. Yarım insan gibi oldum yemek yiyemez oldum

Bilim İlaç Muscoflex Duo İshal Ve Şiddetli Karın Ağrısı Yaptı

15 Aralık 2023 10:34
Bilim İlaç Muscoflex Duo İshal Ve Şiddetli Karın Ağrısı Yaptı

Bilim İlaç Muscoflex Duo Zehirliyor

21 Aralık 2023 12:22
Bilim İlaç Muscoflex Duo Zehirliyor
Ibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bilim İlaç Muscoflex Duo Hapı Ağrı Ve İshal Ediyor

08 Kasım 2023 17:07