Bilgisayar Kliniği Bilişim Hizmetleri Paramızla Bile Hizmet Alamayacak Noktadayız

26 Aralık 2024 15:07

Bilgisayar kliniği denilen yeri aradım telefona çıkan kişi bana WhatsApp hattına yazmamı söyledi, PC deki sorunu detaylı yazarak ilettim 3 saat geri dönmediler, sonra tekrar yazdım neden cevap vermiyorsunuz diye, bu sefer cevap yazan kişi bana sorunuz cevapsız kalmaz satın almaya ilettik konuyu size geri dönüş yapılacak demesine rağmen geri dönüş yapmadılar. Şaka gibi bir yer burası, alt tarafı PC nin bataryası değişecek buna bile dönüş yapamadıkları gibi cevapları da sinirli gergin, asla buraya laptop veya herhangi bir araç teslim edilmez, çok yazık paramızla bile hizmet alamayacak noktadayız.

Fatih
Fatih

Bu kurum ile yıllardır çalışıyoruz. Şikayetinizi görünce bende yorum yazmak istedim bu kurum ile çalışan bir kişi olarak. Abartısız söylüyorum aynı sektörde çalışılabilecek en güvenilir ve sağlam bir kurumdur. Şu zamanda kadar 60 adet cihaz tamiri yaptırdım 1 iade dışında sorun çıkmadı. Size kurum için çok çok basit bir batarya değişimi için sorun yaşatmazlar diye düşünüyorum. Vardır bir sebebi.

Senem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 15:30
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ücret Talebi Ve Yanıltıcı Hizmet

22 Mart 2025 18:41
Sadek sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 17:41