Bilfen Okulları bilkid

Şikayet Yaz
Duygu sonuçtan çok memnun
Duygu
22 Eylül 2025 18:46

"İvedilikle iletişime geçip, olması gereken aksiyon olan ürün iadesini gerçekleştirilmesi planı yapılmıştır. Teşekkür ederim."

Duygu Şikayetini Yayından Kaldırdı

Bilkid Gelmeyen Kitaplar
Barış sonuçtan çok memnun
Barış
09 Eylül 2024 20:06

"İstanbul bilkid Rahime hanım mağduriyetimi giderdi teşekkür ederim"

Barış Şikayetini Yayından Kaldırdı

Bilkid Siparişin Eksik Gelmesi

Behiye
04 Eylül 2024 17:45
Sevtap sonuçtan çok memnun

Bilfen Çayyolu Bilkid Mağazasında Eksik Ürün Nedeniyle Mağduriyet

Sevtap
25 Ağustos 2024 23:51

"Bilkid İstanbul şubesi Rahime hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Sorunumuzu kısa bir süre içinde çözüme kavuşturdu."

Betül
21 Ağustos 2024 23:00
Bilfen Okulları Siparişim, Kargo Şirketi Tarafından Hasarlı Bir Şekilde Teslim Edildi.

Büşra
21 Eylül 2023 21:50

Bilfen Okulları Bilkid Kalitesiz Ürünler Ve Ürün Bulamama

Nilüfer
18 Eylül 2023 11:29
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Bilfen Okulları Fahiş Fiyat Artışı

Abdullah
14 Eylül 2023 16:54
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
14 Eylül 2023 11:20

"Genel merkezdeki kıyafet satışından sorumlu Zeynep hanım sayesinde sorunumuz derhal çözüldü kendisine çok teşekkür ediyorum."

Murat
31 Ağustos 2023 13:28

Burçe
31 Ağustos 2023 13:19
Ozlem sonuçtan çok memnun

Bilfen Bilkid Tam Set Alışveriş Zorunluluğu

Ozlem
30 Ağustos 2023 11:18

"İlginiz ve çözümünüz için teşekkür ederim."

Şirin sonuçtan çok memnun
Şirin
28 Ağustos 2023 10:38

"Hızlı bir şekilde dönüş yapıldı ve kitaplar ertesi gün elimde olacak şekilde gönderildi. Teşekkürler..."

Şirin Şikayetini Yayından Kaldırdı

Gözde
25 Ağustos 2023 15:01
Yurdagül sonuçtan çok memnun

Yurdagül
17 Ağustos 2023 15:04

"Merhaba, şikayetimi ilettikten 2 saat sonra arandım. Kitap alımları opsiyonel hale getirildi. Ben alımı yapmıştım iadesi yapıldı. İşbirlikçi bir tutum sergilendi. İlgi ve çözüm için teşekkür ederim."

Bilfen Okulları Bilnet Kitap Ücretleri
Cem sonuçtan çok memnun
Cem
11 Mayıs 2023 18:57

"Bilkid Müdürü Kutberk Bey kısa zamanda dönüş sağlamıştır. Yapıcı yaklaşımı ile sorunu çözmüştür. Kendisine tebrik ve teşekkürlerimi gönderirim."

Cem Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bilfen Okulları 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %7
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Bilfen de burs var mı?

Bilfen bursluluk sınavı ile %10 dan &100’e kadar bursa kazanma şansına sahipsiniz. Bilfen bursluluk sınavına hangi kampüste başvurursanız o kampüste sınava girmelisiniz. Bursluluk sınavı başvuruları, açılan kontenjan sınırında yapılmaktadır.

Bilfen in kaç şubesi var?

Türkiye’nin 8 farklı şehrinde Bilfen Okulları, yine 10 farklı şehirde ise Bilnet okulları bulunmaktadır. Toplamda 88’i Bilfen 54’ü Bilnet olmak üzere 142 tane şubesi ile hizmet vermektedir

Bilfen özel mi?

Bilfen özel okullar zinciridir.

Bilfen sınavı nedir?

Bilfen sınavı Bilfen tarafından düzenlenen bursluluk sınavıdır.

Bilfen Okulları Tarihçe

Bilfen Okulları, eğitim kurumu ve okulculuk hizmetlerine ilk olarak 1972 yılında Ortaköy’de bulunan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adı altında başlamıştır. Bilfen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, eğitim-öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana “Bilfen” markası adı altında devam ettirmektedir. Bilfen Okulları kurulduğu günden bu yana eğitim ve öğretim alanında kaliteli hizmet anlayışını sürdürmektedir. Kuruluşundan günümüze başarılı bir şekilde büyüyen Bilfen Okulları’nın bugün 15 lise, 17 ilkokul, 15 ortaokul ve 29 anaokulu ile eğitime katkısı büyüyerek devam etmektedir. Gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak ve onları başarıya ulaştırmak gayesiyle yola çıkan Bilfen Okulları, uzun yıllardır ortaya koyduğu istikrarlı başarısı ile bu gayeyi yerine getirmek yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. “Eğitim ciddi bir iştir, bilmekten öte ona gönül vermek gerekir.” anlayışıyla eğitime bakış açısını özetleyen Bilfen Okulları eğitim çağına gelmiş çocukların üniversiteye adım atıncaya kadar yanında olmaktadır.

Anaokulundan Liseye...

Bilfen Eğitim Kurumları çocuklarınızın okula başlama çağından üniversite hayatına kadar kaliteli hizmeti sizlerle buluşturmaktadır. Bilfen anaokulları, çocuklarınızın eğitimle ilk kez bir araya geldiği bir dönemde onlara kaliteli ve başarılı bir eğitim-öğretim kapısı açmaktadır. Bilfen Okulları’nın çocuklar daha anaokul ve ilkokul sıralarında başladığı prensipli eğitim anlayışı ve gönülden özverili eğitim kadrosu yeni neslin eğitime bakışını olumlu şekillendirmesini sağlamaktadır. Pek çok özel eğitim kurumunda eğitim ve öğretim ikinci plana atılırken Bilfen Okulları’nda ilk sırayı eğitim ve öğretim almaktadır. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise dönemi dahil olmak üzere çocuklarınızın her eğitim döneminde onlara kaliteli ve istikrarlı bir eğitim hizmeti sunan Bilfen, hizmet kalitesini her geçen yıl arttırmaktadır. Liseye giriş sınavlarında sahip olduğu başarılı öğrenci sayısının her geçen yıl artıyor olması da bu hizmet kalitesinin bir kanıtı niteliğindedir.

Bilfen Yayıncılık Hakkında

Bilfen Eğitim Kurumları’nın yanı sıra Bilfen Yayıncılık da eğitim ve öğretim hizmeti alanında önemli bir rol oynamaktadır. Bilfen Okulları’nın alanında yetkin, güçlü ve özverili kadrosuyla 2010 yılında eğitim yayıncılığı alanında faaliyetlere başlayan Bilfen Yayıncılık kaliteli eğitim anlayışı paralelinde kaliteli eğitim ve öğretim yayınlarının adresi olmuştur. Bilfen Yayıncılık’ın vizyonu gelecek neslin eğitim ve öğretim hayatında ihtiyaç duyabileceği ve eksiklikleri alanları saptayarak bu alanları doldurmaktır. Bu vizyon doğrultusunda Bilfen Yayınclık tarafından ülkemizdeki öğretmen ve öğrencilerin eksiklikleri ve gereksinimleri tespit edilmekte ve bunlara yönelik olarak yayınlar hazırlık sürecine girmektedir. Ayrıca yayınların hazırlık aşamasında tecrübeli eğitmenler, tasarımcılar, grafikerler ve ressamlar sürece dahil olmaktadır. 2010 yılının en iyi matbaası seçilen Bilnet Matbaacılık tarafından en son ve yeni teknolojiler kullanılarak Bilfen Yayıncılık ürünleri baskıya hazırlanmaktadır. Çocuklarınızın eğitim sürecinin her anında yanında olmayı hedefleyen Bilfen Okulları ile ilgili şikayet ve yorumları sayfamızdan inceleyebilir dilerseniz siz de yorumunuzu bizimle paylaşabilirsiniz.