Bigados Otel & Bungalov & Restorant Bigados Bungalov Otel Pişmanlığımız

Bigados Otel & Bungalov & Restorant Bigados Bungalov Otel Pişmanlığımız
09 Ağustos 2024 00:57

2 günlüğüne dinlenmek stres atmak için gittiğimiz 16 bin tl ödediğimiz bungalov tam bir pişmanlık sebebiydi. (Oda no 203) Fotoğraflarda görünenle alakası yoktu. Vaat edilen hizmetleri görmedik. Duşakabin kirik, yer fayansları kirik araları pis tuvalet pisti asla kapi açık oturamıyorsun oda içerisinde. Temizlik konusunda titiz olduğumu dikkat edilmesi gerektiğini söylememe rağmen kullanılmış bitmeye yakin bir tuvalet kağıdı ile evi devraldık. Önceki misafirden kalan tuvalet çöpü bile dökülmemişti. (fotoğrafları şikayet için bir başka misafir atmış yüklemek için midem kaldırmadı yüklemedim) Evde bahçede çok küçüktü. El yıkamak için bile girmeye çekindiğim bir banyosu vardı. İnternet çekmiyor, Netflix var deniyordu girilemedi. TV anteni sağlam değildi oda çekmedi. Havuz ışıkları yanmıyordu iki gün mesaj attım WP hesaplarından bozuk olduğu söylendi. Giderken mesajlaştığımızda odun kömürü kendileri vereceğini etimizi almamızın yeterli olacağını söylemelerine rağmen 300 lira iki kişiye yetmeyecek bir mangal için koydukları bir poşete sığdırdıkları odun kömüre para ödedik. Halbuki kendileri et dışında diğer malzemeleri vereceklerini söyledikleri için biz götürmemiştik oraya gidince de mecburen satin aldık... Ev Devamlı sallanıyor en ufacık rüzgarda deprem oluyormuş gibi fobisi olan kimse kalamaz. Hali yastıklar ve koltuk pisti. İptal edemeyeceğimiz için mecburen kaldık ama bu parayı asla hak etmiyor.

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 16:07

14 Temmuz 2024 11:42
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Vav Hotel Kuşadası Hayal Kırıklığı Yaratan Otel Deneyimi: Hijyen Ve Hizmet Sorunları

19 Temmuz 2025 07:03

02 Temmuz 2024 13:34