05 Aralık 2023 16:31

Üsküdar Big Mama's şubesinde serpme kahvaltı siparişi verdim. İlk olarak pişiler yanık bir şekilde geldi. Sonrasında peynir tabağında bulunan top peynirlerin tarihi geçmiş ve bozuk olduğunu gördük. Bunun üzerine oranın şefiyle görüşmek istedim. Peynirlerin bozuk olduğunu kendisi de tattı ve gördü. Kahvaltıya devam edemeyeceğimi ve iptal ettirmek istediğimi söyledim, ancak iptal edilemeyeceğini, sisteme girildiği için ödeme alınması gerektiğini söyledi. Yemediğim ürünlerin parasını neden ödeyeceğimi sordum; bunun üzerine indirim yapabileceklerini söylediler. Kabul ettim ancak hesap geldiğinde benden tam ücret talep edildi. İndirimin uygulanamayacağını belirttiler. Yanık pişileri yedim ve tarihi geçmiş ürünlerin parasını ödedim. Kesinlikle şikayetçiyim ve Tarım Bakanlığı'na kadar şikayet edeceğim. Bu şube insan sağlığını düşünmeden hareket ediyor. Verilen cevaplar tatmin edici değil, 'bir şey olmaz' tarzında konuşuyorlar. Yanık pişilerin ve masanın yarım kalan haline dair resimlerim var. Gerçekten bu kadar kötü bir hizmetle karşılaşmadım.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 17:26

14 Haziran 2024 21:46
Derya sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 12:08

10 Temmuz 2024 17:27
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
07 Haziran 2025 23:41