Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Big Baker Müşteriye Karşı Uygun Olmayan Davranış Ve Porsiyon Küçüklüğü

Bülent
12 Ağustos 2024 13:47

7.08.2024 günü kızımın çok da beğendiği Big Baker Emaar Square AVM şubesine gittik. Biz sipariş verilirken gördüğüm kadarı ile parasını ekstra ödediğimiz patateslerin porsiyonu dikkatimi çekti. İşin başına küçük bir kız çocuğu vermişler, kafasına göre az bir şekilde kayık kaselerini dolduruyor. Sayı ile mi dolduruyorsun, haddinden fazla az patatesler diye uyardım. Kasada para alan bayan önce yok gibi bir şeyler söyledi. Hemen kızın yanında duran diğer bayan laf girdi "porsiyonlar bu kadar" dedi. Saysanız 10 tane patates var içinde. Bunun bir gramaj hesabı olmalı ve ona göre vermek zorundasınız dediğimde "ver aman ver" sanki bana sadaka veriyormuş edasıyla kıza emretti. Sipariş çıktığında önceden doldurulmuş neredeyse ılık patatesleri verdiler. Konuyu merkezinize bildireceğim dediğimde de " söylersen söyle" diye kendi kendine yorumladı. Müşteriye karşı yapılan bu saygısızlığı kabul etmek mümkün değil. İnsanlara para karşılığı hizmet veriyorken saygıda ve paranın karşılığı olan ürünü de vermek zorundalar.

23 Aralık 2024 17:18
Big Baker Kasa Personelinin Üslubu Ve Ekstra Ücret Talebi
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2025 18:49
Big Baker Atlantis Şubesinde Tekrar Eden Eksik Sipariş Ve İlgisizlik Sorunu
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Big Baker Kasadaki Çalışanın Saygısız Tavrı Müşteri Deneyimimi Olumsuz Etkiledi!

06 Ağustos 2025 20:33

Akyol Pastanesi Yanlış Ürün Verilmesi

17 Mayıs 2024 11:33
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 15:56