Beylikdüzü Devlet Hastanesi Yabancı Doktor'un Yanlış Müdahalesi

23 Eylül 2024 12:48

30 Ağustos 2024 tarihinde böbrek taşı dökmem şikayetiyle acil servise başvuruda bulundum. Çok ağrım olduğu için ve böbreğim şiştiği için acilden sarı alana yönlendirildim. Acilde bulunan ****adlı doktora böbrek taşı döktüğümü ve şiddetli ağrım olduğunu anlattığım sırada karnıma 2 parmağıyla sertçe vurdu. Bana bu şekilde müdahalede bulunacağını söylese kesinlikle karnıma o şekilde darbede bulundurmazdım. Böbreğimin acısından kıvranırken bir de o kendini bilmez yabancı doktorun parmağıyla 2 saat acıdan kıvrandım. Bunun böyle mi olması gerekiyor diyerek tepki gösterdim ve canımın acısından sadece kıvranarak ağladım. Yanımdaki arkadaşım böbreğimin şiştiğini ve idrarımın kanadığını söylemiş olmasına rağmen hiçbir şekilde tahlil yapmayarak serum yazıp bizi gönderdi. Şu an zaten ilgili birim hocası yok diyerek başından attı. Hastalarla asla ilgilenmeyerek ağız ucuyla dinlediği yetmezmiş gibi bir de karnıma yediğim darbeyle kaldım. Aynı hastaneye 2 gün sonra tekrar şiddetli ağrı ve acı içinde kıvranarak başvurduğumda farklı doktorun ilgilenmesi asla aynı değildi. **** adlı doktordan Allah razı olsun. Kan tahlili ve idrar tahlili yaptı. Benimle konuştu. Canımızı Türk hekimlerine değil bu yabancı doktorlara mı emanet ediyoruz? Hadi bu yabancı doktorlar ülkemize girdi, nasıl bize bu şekilde davranabilir? Hastane yönetimi buna nasıl el atmaz. Aşağı inip bir kere bu doktoru yakından gözlemlediniz mi? Asla hakkımı helal etmiyorum. Eminim bu doktorun ilgilendiği diğer hastalar da hakkını helal etmiyordur. Böyle saçmalık olmaz olamaz. Bir bedene müdahalede bulunulacaksa tıbbi dahi olsa hastadan izin alınmalıdır! Yazık.

27 Haziran 2024 22:38

18 Nisan 2024 08:57