Gaste sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betsortie Yatırım Talebimi Onaylayın

13 Haziran 2024 01:20
Gaste'nin Teşekkür Mesajı
“Yatırım talebim onaylandı, teşekkürler”

Betsortie tarafından birazcık mağduriyete uğradım arkadaşlar, bugün sadece 2 kere yatırım yaptım ve çekimleri hızlı bir şekilde döndüler. Her şey hızlıydı, fakat şimdi tekrar yatırım yaptım hala da yatırımım onaylanmadı. Lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olun.

Gaste
Gaste
14 Haziran 2024 17:41

Yatırım talebim onaylandı, teşekkürler

Şahan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

13 Haziran 2024 01:33
"Sorun çözüldü, Teşekkürler Betsortie. Benimle hızlıca iletişime geçip sorunu çözdüler"
Eren sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

10 Haziran 2024 14:19
Lütfü sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Lütfü
13 Haziran 2024 01:33
"Teşekkürler"
Betül sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Nisan 2024 00:19
"Sorun çözüldü"
Kerem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

10 Haziran 2024 14:38