Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 02:52

182.Betorspin.com Beni iyi okuyun üşenmeyin. Bu sitenin 7 aydır yapmadığı kalmadı bana. Yeri geldi oyunu dondurdular, parayı kazanınca vermeyip kaybedince sildiler. Yeri geldi komisyon tutarındaki kazancı kural yokken ortada, kazandığım rakamı 840₺ silip alay eder gibi 200₺ verdiler. Bu sitede yatırım istediğiniz kadar yapın, bunların size vereceği oran %1. Slotlarda donma yaşayacaksınız, şaşırmayın yalnız değilsiniz. Sitedeki bir kişi sizinle birlikte. Canlı casino oyunları duraklayacak, şaşırma yapay zeka seninle. Senin biteceğin ana kadar gerekirse 10 kere aynı rakamı atacak ama seni bitirecek. Sonrası peş peşe istediğini atmaya başlayacak. Bana bu sitede kazanan bir kişi varsa herkese açık platformda ispat ve kanıtla yorum yapsın. Asla yok, olmaz, olması imkansız zaten. Site o kadar tasarlanmış ki oraya girdiğiniz an yatırıp durursunuz ve kazanç asla yatırdığınız miktara yaklaşmaz. Örneğin 1500 yatır, en fazla kazanç 800 filan olur. Çok ciddiyim. Ben çok pis yemin ettim bir daha asla girmem bu siteye ama burada herkes bilsin diye yazdım. 840₺ sildi adamlar, komisyon var, VIP bölümü orada kural yok, adamlar bir anda site bakıma giriyor. Genel hakkında kısmına kural yazıp onu gösteriyorlar bana. Oyunda donup duran kazandığımda iade edilen el, sonraki elde donuk iken kaybedince para kabul ediliyor. Bakın test etmek için uğraşmayın, bana inanın. Can yanmamış bu kadar uzunca yazmam. Kimse ama kimse bu siteden kazanamaz. Bu gece 950₺ daha gitti, baktım düşündüm bu kadar tesadüf ve şans asla olamaz ve noktayı koydum. Bu geceye ait 3 ekran görüntüsü aldım, dikkatle bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Bir sitede rulet oyunu peş peşe 2 rakam atması milyonda bir şey. Neden ise hep bu sitede oluyor, hatta 4 el atıyor bile. Benden bu kadar. Bu siteye vereceğiniz parayı gidin çöpe atın, adamlar manav tezgahını kurmuş. Hadi eyvallah. Bu siteden beklentim nedir biliyor musunuz? 600₺ iade etmeleri, bir de o sildikleri 840₺ vermeleri. Asla yapmayacakları için sorun yok.

31 Ekim 2024 23:06

193betorpsin kardeş bu site paranızı almadan bırakmaz peşimizi 9 aydır oynuyorum ben bu sitede hep aynı hikaye bunlar parayı almadan bırakmaz peşimizi bunlar sahtekar dolandırıcı bir site buradan aracı olarak sesleneyim bu siteye kesinlikle para yaptırmayın sahtekar bir site o para bitmeden bırakmaz peşimizi tüm her şey size çalışır ne yaparsanız boşa benden söylemesi bu site kesinlikle kazandırmıyor bunu kafanıza sokun iyice yer edin illa kaşınıyor iseniz ben size IBAN vereyim bana hayır edin çünkü kazanma ihtimali 0 sitede

profile profile
23 Eylül 2024 00:43
Betorspin.com'da Yaşanan Sorunlar Ve Haksızlıklar

100 fs veriyorlar ya hani o vip bölümünde hepsi ayarlanmış :) kimse ama kimse kazanmıyor bu sitede haberiniz olsun beni yaktılar siz yanmayın.

24 Eylül 2024 00:58
betorspincomda-yasanan-sorunlar-ve-haksizliklar-2.jpg

Çok ağır hile ve müdahale var bu sitede kesinlikle uzak durun.

24 Eylül 2024 03:45
betorspincomda-yasanan-sorunlar-ve-haksizliklar-1.jpg

Bak size şimdi iki site atacağım birinden çekim yapar dururken diğerinden sürekli yatırım yapar durursunuz aklınız varsa uzak durun 182.betorspin.com kesinlikle uzak durun mükemmel şekilde oyunlara müdahale var kralı gelse kazanamaz o siteden kralı. Bak bu insanlığı unutmayın benden hepinize tavsiye gidin Çöpe atın aynı yola çıkar pişmanlıktır çok ağır dolandırıcı sitedir betorspin.com çok ağır hem de 15 bin net zararım var adamlardan hiç kazanç olmuyor ki 5 bin alıyor 2 bin veriyor sonra da o 2 bin verdiğini mutlaka 6-7 bin almadan ne oynarsan oyna kazanamaz o sitede 100 bin yatır sana verecekleri 1-2 bin filan gidin başka sitelerde oynayın akıllı olun

24 Eylül 2024 04:25

Kısaca hepsi yalancı bunların ama içlerinde birinci sıra bu betorspin çeker bulaşmayın bulaşmayın bulaşmayın görseldeki iki site birinci sıra yalancılık ta kimse kazanamaz kimse asla ve aslan

03 Eylül 2024 15:53
Betorspin Yanıltıcı Cümlelerle Bonus Almaya Teşvik Ediyor!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

GrandPashaBet Bonus Sonrası Kazancım Haksız Şekilde Silindi Para Çekimim Engellendi

09 Haziran 2025 15:09
Enes sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 21:16
Casinoper Çekim Yaptırmıyor. Müşterileri Tokatla Üzerine Kurulu Sistem
Casinoper Çekim Yaptırmıyor. Müşterileri Tokatla Üzerine Kurulu Sistem

Orhan
31 Temmuz 2023 10:23
Ferdi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Temmuz 2024 16:21