Betnbet Te 850 Bin Çekim Verdim

Abdullah
Abdullah
Betnbet
30 Eylül 2023 01:422.098

Dün siteye 2 bin lira yatırdım, Sweet Bonanza'dan FreeSpin satın aldım ve maksimum kazanç elde ettim. 850 bin tl yakaladım ve parayı çekmek için canlı destek ile iletişime geçtim. Bana 600 bin tl çekebileceğimi, geri kalan 250 bini 24 saat içinde çekebileceğimi söylediler. 3 senedir bu siteye milyonlar bıraktım acil bu duruma çözüm bulun

30 Eylül 2023 01:46 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhabalar Abdullah Bey , Tarafınızla iletişim kurulmak üzere gerekli kontroller sağlanmıştır.Tarafınızla temsilciniz aracılığıyla iletişim kurulup uzlaşma gerçekleştirilmiştir.Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayet ve Geri bildirimleriniz için 7/24 Destek Hattımız ile bizler ile iletişim kurabilirsiniz. Saygılar, Betnbet

Yorumlar(6)

Serhat
Serhat
8 Eylül 2024 12:40

26 saat oldu hala param yatmadı ilk defa böyle sorun yaşıyorum temsilci cevap vermiyor canlı destek de otomatik maillere de geri dönülmüyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Gürbüz
Gürbüz
Benzer Şikayeti Var
1 Ekim 2023 11:48

Görüyorsunuz değil mi ne kadar yazıp çizip oynuyorlar kendi hesaplarından şikayet yazıp kendileri çözmüş gibi gösteriyorlar hepsi yalan Max vin almış 600k çekmiş bilmem ne yalan bu sitenin ağzına yuva yapmış

Kaan
Kaan
Betkom
20 Ocak 2024 16:184.460

"Çözümlendi. Teşekkürler..."

Betkom Mağduriyeti: Kazancım Silindi!

GrandPashaBet Kazandığım Parayı Yatırmadılar!

Fadime

Meriç
Meriç
Betsat
29 Eylül 2023 08:184.857

İki gün önce FreeSpin eklendi kullanıldı 140 TL kazanç elde edildi. Bu parayı çekebilmek için 100 TL yatırıp %100 Bonus ...