Erkut sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betgit Vip Üyelikte Seviye Düşüşü Yaşatan Site

Erkut
03 Temmuz 2024 15:17

Siteye 2 gün 3 gün aralıklarla giriş yapıyorum, çalışan bir insanım boş vaktim olduğunda ilgileniyorum ama yatırımlarım yüksek olduğu için yaklaşık 2 ay önce vip üyeliğine yükselmiştim. Vip üyelik avantajı olarak seviye de kalma var demişlerdi. Bugün girdiğimde siteye seviye düşüşü yaşadığımı gördüm. Giriş şartlarını yerine getirmediğiniz için dediler. İyi de vip hakkımı kullandırmayacaksanız neden vip üyelik var? Düzeltilmesini talep ediyorum

Atakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

VIP Üyelik Avantajları Hakkında Hayal Kırıklığı

Atakan
30 Ocak 2025 14:03
Ziya sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

25 Ocak 2025 14:37
Yunus sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yunus
27 Kasım 2024 13:19
Fırat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fırat
12 Şubat 2025 14:24
Doğukan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Doğukan
04 Temmuz 2024 13:31