Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Betamiral Çekim Talebinde Sorun Yaşayan Müşteri

03 Aralık 2024 16:45

Betamiral isimli siteye u** isimli bir müşteri temsilcisi hanımın araması ile üye oldum. 1 ay önce falan bu sürede yatırımlar yaptım, çekimler yaptım, sorun yoktu. Ama 2 Aralık akşamı gelen kuponun 4 bin liralık çekimimi ödemediler. Sürekli çekim sırasında yoğunluk durumuna göre çekiminiz sağlanacak denildi ve neredeyse bekletmenin 24 saat olmasına yakın hesabınız incelemede dediler.

Son zamanlarda kayıplar yaşarken sorun yoktu, 4 bin lira çekim talebinde bulundum, inceleme çıkarttılar. Bu sorun için müşteri temsilcisi Ü** Hanım'a mesaj attığımda üye yaparken ve normal zamanda sürekli mesaj atarken ne olduysa ilgisiz, alakasız kaldı, yazdıklarıma bile cevap alamaz oldum.

Kupon tutturmanın sorun olduğunu, hiçbir site kullanılmaz.Özellikle de böyle küçük miktarlarda bile sorun çıkartıyorlarsa hiç kullanılmaz. Oyuncu arkadaşları uyarmak istedim. Onlar bizi incelemeye alamaz, biz onları incelemeye alırız. Kuponumda ödenmeyen tutarda verdikleri cevaplarda görsellerde ekli, bakabilirsiniz.

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
03 Ocak 2025 17:11
Bahisal Sitesinde Güven Sorunu Ve İletişimsizlik
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 14:48
Betosfer'de Hesap Kilitlenmesi Ve Para Kaybı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 15:43
Vaycasino Vaat Edilen Hizmetlerin Gerçekleşmemesi Ve Müşteri Destek Sorunları
Vaycasino Vaat Edilen Hizmetlerin Gerçekleşmemesi Ve Müşteri Destek Sorunları
Gürkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

21 Mart 2024 14:34
"Tabii ki teşekkür ederim..."