Beşiktaş Dergisi Beşiktaş Dergi Telefon İle Sürekli Arama

29 Aralık 2023 14:37

02129631903 numaralı Beşiktaş Dergisi telefon numaramı sürekli arıyor. Engellememe rağmen aramalarının bildirimleri UpCall'dan gözükünce bile sinirlenmeye başladım. Son 4 gündür aralıksız aramışlar. İnsanları tuttukları takımdan soğutacaksınız. İstemiyoruz, aramayın!

29 Aralık 2023 15:09 (Şikayetten 31 dakika sonra)
Dr.
Dr.
29 Aralık 2023 15:41

Cevabınız için teşekkürler. Ancak zaten aranmaktan artık şikayet yayınlayacak düzeyde bıktığımı belirtiyorum ve işin sonunda yine "sizi arayacağız" diyorsunuz. Benim talebim zaten aranmamak. Nitekim sonu 6191 ile biten bir numara yine beni aramış ve baktığımda Beşiktaş Dergi'ye ait olduğunu gördüm. Mail ile, SMS ile insanları derginize yönlendirebilirsiniz ancak sürekli aranmak bence sadece beni değil pek çok kişiyi de rahatsız etmektedir. Bir Pazarlama hocası ve bir Beşiktaş'lı olarak sizlerden beni tekrar tekrar aramanızı değil, bu rahatsız edici yönteminizi/uygulamanızı değiştirmenizi rica ediyorum. 1990'lardaki gibi telefonla insanları arayarak abonelik/satış için ısrar etme dönemi dijitalleşen dünya ile bitti diye düşünüyorum. Saygılarımla.

29 Aralık 2023 16:26

Merhaba Barış Bey, Talebinizin sonuçlandırıldığına bilgilendirme amacıyla dönüş gerçekleştirilmiştir. Mevcut talebiniz üzerine numaranız arama listelerimizden çıkartılmıştır. Bilgilerinize..

Beşiktaş Dergisi Beşiktaş Dergi Abonelik İptal

31 Aralık 2023 13:23