Berk Koşar Fotoğrafçılık Fotoğraf Çekiminde Hayal Kırıklığı Ve İletişimsizlik

05 Aralık 2024 12:37

Kuaförümüz önerdiği için berk bey'i tercih etmiştik.
Parayı almadan önce sözleşmeyi görüyorsunuz. Ancak sözleşmenin her maddesini tek tek defalarca çiğneyeceğini parayı ödedikten sonra fark ediyorsunuz. Mayıs'ta çekimimiz oldu. Çekim sırasında özellikle 1 saate sıkışmayalım diye üst paket seçmemize rağmen fotoğraf çeken "berk bey'in arkadaşı" ben o kadar yapamam deyip bizi acele ettirdi, toplamda 50 dakika bile çekim yapmamıştır. Her pozu öfleye püfleye çekmesi de cabası. 15 "iş" günü içerisinde fotoğraf seçmemiz için gönderilmesi gerekiyordu. Tam 3 ay sürdü. Seçmek için fotoğrafları resmen yalvararak aldık. Aramalarınızı kesinlikle açmıyor. Geri mesaj olarak bazen dayısı, bazen anneannesi, bazen babaannesi ya hastanede ya mezarda. Çektiği hastane arşivlerini sürekli size story ya da bahane olarak atıyor. Yani 15 "iş" günü tabiri dese de iş günlerinde de ulaşamıyorsunuz. Fotoğrafları seçtik, düzenlenip gönderilmesi 4 ay sürdü. Gönderdikleri düzenleme bir maymunun bile yapabileceği yan yana 2 fotoğraf koymak. Fotoğrafları düzenlememiş bile, kusurları gizlemeyi, renk paleti kullanmayı bırakın filtre bile yok. 4 yaşındaki çocuğun yapabileceği şeyi yapmayıp belki de aylarca oyalayıp telefon açmadıktan sonra elimize geçen bu oldu. En son 7 ayın sonunda bizim de ulaşamadığımız için isyan etmemiz sonucu ve fotoğraflarımızın dijital kopyalarını tamam ne darladınız diyerek bize göndermesi tam 3 dakika sürdü. 7 ay beklediğimiz fotoğrafların gelmesi 3 dakika sürdü, gerçekten şaka gibi. Gelen fotoğraflar telefonunuzla çeke bilecekleriniz den daha kalitesiz ve düşük boyutlu. Şok olduk resmen. Albüm deseniz 4500 TL'lik çekime verdikleri iade 800 TL. Böyle bir durumu daha önce ne gördük ne duyduk.

- kendi sözleşmesine uymaması,
- cuma dayım, hastanedeyim, cenazedeyim diyerek insanların ahlaki duygularını sömürmesi,
- yapılan işin kalitesizliği, ayıplı ve kusurlu hizmet. İş ahlakından yoksunluk
- parayı aldıktan sonra sizinle kesinlikle iletişim kurmamak için gösterilen çaba.
- kesinlikle belli bir iş adresleri yok ya da vermekten kaçınıyorlar. Defalarca istememize rağmen paylaşılmadı. İletişimi sadece mesaj yoluyla kuruyor.
- insanların binbir şekilde hazırlandıkları o anıları mahvetmek.

Kendisini Tüketici Hakem Heyeti'ne ve savcılığa şikayet edeceğiz.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 17:44

Zeynep
22 Aralık 2023 22:35
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
08 Şubat 2024 15:53
Weddaytr Fotoğrafçıdan Kuaföre Tüm Ekibin Özensiz İşi, Geç ve Eksik Bilgiler
Amine sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 13:00