Adnan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 10:16

Bellona'dan aldığım Silva koltuk takımının kumaşı beklediğim kalitenin çok altında. Nisanda aldığımız koltukları neredeyse hiç kullanmadık, ancak oldukları yerde tiftiklenme, kararma, potlanma ve süngerinde şekil bozukluğu gibi sorunlar meydana geldi.
Servis; (biraz daha tiftiklensin tekrar çağırın bizi gibi mantıksız bir şey söyledi), oturulan kısmın kumaşını değiştirebileceklerini söyledi ama kabul etmedim. Sonuçta aynı kumaş, aynı problem olacak.

Sitesinden baktığım zaman üründe yüksek derecede indirim yapılmış. Şikayetlerden sonra koltuklar ellerinde kaldı sanırım.

Alana yazık!

06 Kasım 2024 10:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

06 Kasım 2024 10:50

06 Kasım 2024 11:02

Çözüm yok! Müşteri hizmetlerinden arandım, servisin söylediğinin haricinde bir şey yapamayacaklarını bildirdiler. Ayıplı mal satmışsınız, ve arkasında durmuyorsunuz. Kocaman bir markasınız gerçekten yazık. Benim sizin çözüm olmayacağını söylemeniz, bildiğiniz halde, hatalı kumaşınızın defalarca değişmesiyle mi uğraşacağım.

11 Ocak 2025 15:46

Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Bilirkişi geldi; Şekil bozukluklarının, tek sünger yerine 2 toplama süngerlerin kullanıldığı, kumaştaki potlanmaların kumaşın kalitesiz olmasından kaynaklı olduğunu belirtti.

Abdullah
Abdullah

Sonuç peki

Emel sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:35
Nebihe sonuçtan hiç memnun değil

Nebihe
04 Haziran 2024 22:30
Bellona Koltuk İp Attı Tiftiklendi
Bellona Koltuk İp Attı Tiftiklendi
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Havva