24 Nisan 2024 00:08

Bebem natural bebek bezi bebeğime alerji yaptı. Bu bezi denemek istedim ve 4 numara aldım. Kullandığımdan beri bebeğimin vücudunda ciddi anlamda kızarıklıklar çıkmaya başladı. Gıda alerjisi sandım ama değildi çünkü sürekli aynı mamayı kullanıyordum ve bir sıkıntı yoktu ne zaman bu beze geçtim bebeğimin her tarafı döktü. Üstelik içindeki yeşil rengi poposunda bırakıyor. Pişik yapıyor. İnsan sağlığıyla oynamayın

24 Nisan 2024 17:02

Bezi kullanmayı bıraktım ve alerjisi bitti. Bende düşünüyordum bu çocuğuma ne alerji yapıyor diye. Meğerse bezmiş. Gerçekten verdiğim paraya yazık üzülerek belirtiyorum ki çok kötü bir bez üretmişsiniz. İçinde ne kimyasal varsa bebeğime dokundu alerji yaptı. Bence üretmeyi Bırakın

24 Nisan 2024 17:20 (Şikayetten 17 saat sonra)
24 Nisan 2024 19:16

O kadar bez kullandım ilk defa alerji yapan bebek beziyle karşılaşıyorum. Kimse markasında hatasını kabul edip lekelemez zaten. Bir daha asla almam. Geri dönüş sağlayıp aradığınız ilgilendiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum ama bu benim geceleri çocuğumu acile götürdüğüm günleri değiştirmiyor.

Elif
Elif

Merhaba benim kızımda oldu test yaptık bir şey çıkmadı Şimdi tekrar Şimdi tekrar çıktı Bez değişikliği yaptım siz bezi bıraktıktan sonra tekrar çıktı mı

Nebile sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 00:39
Bebem Natural Bebek Bezi Yeni Üretim Ürünler Pişik Yapıyor Sızdırıyor.
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!

14 Mayıs 2024 22:51
Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor!

05 Haziran 2024 21:31
Bebem Natural Bebek Bezi Alerji Yapıyor