BDH Bilişim Destek Hizmetleri Lenovo Ideapad Gaming Ekran Sorunu

Nesrin
28 Mayıs 12:52

Lenovo notebook ekran sorunu,2022 Temmuz ayında Media Markt firmasından Lenovo Ideapad notebook satın aldım. Garanti süresi içerisinde evde çalışırken ekranımda birdenbire siyah tüy gibi bir şey belirdi. Akabinde yayıldı ve dikine gökkuşağı gibi çizgiler çıkarmaya başladı. Kargo firmalarına güvenmediğimden bugün elden Kocaeli'nden İstanbul'a servise götürdüm. (BDH Maltepe) Birkaç dakika önce mesaj geldi ve sorunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını ve garanti kapsamında değerlendirilmeyeceğini (10,183 TL) belirtmişler. Kabul etmiyorum. Ofis değil evde, sadece 1 program için kullanılan bir bilgisayarda üzerine bir şey düşmedi / su ya da kahve dökülmedi/ ya da yere atılmadı düşürülmedi, gözümün önünde durup dururken ekranıma siyah noktalı şekiller belirdi ve gitgide arttı. Garanti kapsamı içerisinde olmasa sıkıntı yok Ama garanti kapmasında iken teknik olarak bu sorunun sebebini kullanıcıya bağlı olması normal değil. Sorumluluk kabul etmiyorum. Elektronik içini açıp bakamam eğer garanti süresi içerisinde iken bu kadar kalitesiz ekran kullanıyorsanız bunun sebebi kullanıcı olamaz. ÜSTELİK1 ay önce de aynı bilgisayardan 20 yaşındaki oğlumun bilgisayarı da aynı sorun sebebiyle (ekran) servise gitti ve garanti kapsamında değişmişken! Aynı evde aynı model 2 bilgisayar ve aynı sorun (ekran) bu kadar tesadüf olabilir mi?

28 Mayıs 13:14

Lenovo ıdeapad* ekran sorunu Lenovo notebook ekran sorunu,2022 Temmuz ayında Media Markt firmasından Lenovo marka Ideapad notebook satın aldım. Garanti süresi içerisinde evde çalışırken ekranımda birdenbire siyah tüy gibi bir şey belirdi. Akabinde yayıldı ve dikine gökkuşağı gibi çizgiler çıkarmaya başladı. Kargo firmalarına güvenmediğimden bugün elden Kocaeli'nden İstanbul'a servise götürdüm. (BDH Maltepe) Birkaç dakika önce mesaj geldi ve sorunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını ve garanti kapsamında değerlendirilmeyeceğini (10,183 TL) belirtmişler. Kabul etmiyorum! Ofis değil evde, sadece 1 program için kullanılan bir bilgisayarda üzerine bir şey düşmedi / su ya da kahve dökülmedi/ ya da yere atılmadı, düşürülmedi, gözümün önünde durup dururken ekranıma siyah noktalı şekil belirdi ardından çizgiler çıktı ve gitgide arttı. Garanti kapsamı içerisinde olmasa sıkıntı yok! Ama garanti kapmasında iken teknik olarak bu sorunun sebebini kullanıcıya bağlı olması normal değil. Sorumluluk kabul etmiyorum. Elektronik içini açıp bakamam eğer garanti süresi içerisinde iken bu kadar kalitesiz ekran kullanıyorsanız bunun sebebi kullanıcı olamaz. ÜSTELİK1 ay önce de 20 yaşındaki oğlumun bilgisayarı da (aynı marka ve model 2022) aynı sorun sebebiyle (ekran) servise gitti ve garanti kapsamında değişmişken! Aynı evde aynı model 2 bilgisayar ve aynı sorun (ekran) bu kadar tesadüf olabilir mi? Şikayetimin tekrar değerlendirilmesini istiyorum. Aşağıda sorunun başlangıcının videosunu görebilirsiniz. (MP269RVP)

BDH Bilişim Destek Hizmetleri Lenovo Marka Leke Sorunu

Emre