Özkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Mart 2024 14:12
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Baywin ailesine teşekkür ediyorum”

Hesabımı doğru girdiğim halde 'müşteri hizmetlerini arayın' diyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bu sorunun en kısa zamanda çözülmesini istiyorum. Müşteri hizmetleri doğru dürüst bir açıklama yapmıyor. Hesabıma para yatırdım; Bilgileri doğru doğru girdiğime eminim ama sürekli yanlış ve şifre yenileme linki geliyor şifreyi de giriyorum geçersiz kod diyor lütfen düzeltin

15 Mart 2024 16:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
16 Mart 2024 14:22
Baywin Hesabıma Giremiyorum Ya Oturum Açın Diyor Ya Da Geçersiz Kod Diyor

Kimse dönüş yapmadı sorun hâlâ devam ediyor hesabıma giremiyorum

16 Mart 2024 18:03

Merhaba Özkan V.., Sizleri i arıyoruz fakat ulaşamıyoruz lütfen GSM numaranızı aktif tutunuz. Numaralarımızı engellemiş olabilirsiniz, engeli numaraları kaldırdıktan sonra çağrılarımıza yanıt verebilirsiniz. Saygılarımızla Kazancın yeni adresi Baywin

16 Mart 2024 18:16

Aradığınız numaraları engel kaldırdım lütfen dönüş yapın. Bekliyorum

16 Mart 2024 18:16

Dönüş yapmanızı bekliyoruz

17 Mart 2024 01:20

Sorun giderilmedi

17 Mart 2024 01:20

Hâlâ siteye giremiyorum lütfen yardım edin artık siteye giremiyorum sorun devam ediyor

09 Nisan 2024 17:09

Baywin ailesine teşekkür ediyorum

09 Nisan 2024 17:09

Fatmanur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Hesaba Giriş Yapamıyorum

Fatmanur
13 Ocak 2024 03:22
"Teşekkürler sorun çözüldü :)"

Zeynep
25 Ocak 2024 11:53

Ferdi
11 Ekim 2024 01:43
Para Yatırma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Adnan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Adnan
24 Şubat 2024 00:31
"Teşekkürler"
Barış sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Hesabıma Giremiyorum Ondan

Barış