Bayrampaşa Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlaç Yazmaması Ve Tehditkâr Üslubu

21 Eylül 2023 10:20

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde dahiliye doktoru S**** B**** görevini yapmadığı için ve tehditvari kaba bir üslupla konuştuğu için şikayetçiyim. Annemi götürüyoruz, ilaçları tahlille yazılan ilaçlar 3 senedir aynı şekilde alıyoruz. Bu sefer randevu aldığımızda doktor ilacımızı yazmadı ve azarlayarak konuştu. Annemle ilaçları kullanması mecburi olduğu için eczaneden aldık. O da yüksek doz olmuş tahlilleri bugün çıktı, tekrar gittik ve beyefendiye ilaçları yazmasını rica ettik, yazmadı. Biz de geçen seferde bu şekilde yaptığını ve yazmasını istedik. O da buna mecbur olmadığını tahlillerini yaptığını ve gidip aile hekimine yazdırın, sizi şikayet edeceğim, bir daha hiçbir yerden randevu alıp gidemeyeceksiniz şeklinde yükselmeye başladı. Yani pardon da benim anlamadığım bunlar ne diye orada ne diye para alıyorlar. Sürekli yapılan işlem buna gelince mi yapılmıyor. Bu, bunun işi değilmiş, o zaman bunun işi ne, sadece tahlil yaptırmak için gitmedim, sonuçta bu ilacın kontrollü kullanılması gerekiyor. Kafama göre alacağım bir şey olsa gider zaten eczaneden alırım. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Böyle doktorlar boşuna para alıyor.

Selçuk
Selçuk

Ayıp ayıp bu kadar da yalan olmaz, neymiş 'bir daha hiçbir yerden randevu alamayacaksınız' demiş, öyle bir şey demez, öyle bir yaptırımı da yok ayrıca. O doktor, o hastanenin belki de en iyi doktoru ve herkese elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Neymiş ilaç yazmamış mış, gerçek sebebi ne acaba? Onlarca doktora gittim onun gibi hastasıyla ilgileneni bütün tahlilleri tek tek inceleyeni görmedim. İnsanların haksız yere günahını alma yın.

Arda
Arda
Şikayeti Çözüldü

Semir Bayar değil mi ben de gitmiştim o adama üslubu çok kaba ve adiceydi... Gerçi bu Bayrampaşa devletin hiçbir doktoru insan olamaz...

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Çalışanlar H. K**** Doktor

31 Temmuz 2024 12:08